Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba rijesiti problem pasa lutaluca, ali ovo nije normalno da vecina pozdravlja klanje pasa. Pa zivotinja je polumrtva ostavljena pored skole, gdje vam je ljudskost i razum?
@amilaboop Vas kurve treba trpati u gasne komore
Tastatura junacine, pa smijesni ste vise. Na drugoj strani skucajni prolaznik gradi 2 zgrade na Skenderiji, Bake privatizuje pola Energoinvesta u saradnji sa Arapima, na stupu gradi novi objekat na temeljima stare Energoinvest gradnje, GRAS trazi 50 milki, Gold minion namjesta tendere i JOS UVIJEK RADI PUNOM PAROM, Dog trust inkasira na godisnjem nivou 2 milke dok peru kes preko agencija na suludim objavama printanih reklama u digitalnom dobu, SDP renta zgrade od komunista istim onim protiv kojih laju, zicara nam propala zbog Gradonacelnika i njegovog nesposobnog kor-a, PIO u deficitu, Vodovod i klonjara se zale na neplatise i kao zbog toga redukcija jer nema se para al zalud 780milki donacija u proslih 20 godina, a Vi se bakcete kerom? E da su mnogima takve brige poput pojedinaca, pa mi bi bili Svica. #bolikurci
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jadne životinje, s' kim dijele planetu...
@Max_Bunker cuj jadne, jadni mi sa ovolikim kerovima po gradu, ne prodju 3 dana da me ne napadne neki čopor kerova, niti ih pogledam niti im se obracam samo navale na tebe..
ovaj pas da je bio krvoločan, niko mu ne bi prišao vratu. zato je i zaklan što je vjerovao zlikovcu. osim toga, jedno je samoodbrana a drugo zaklati psa. što se tiče pasa lutalica, ne očekuješ valjda da sami psi to riješe?
Ide proljeće sad će divlje kerove pustiti po sarajevskim ulicama da nam ta divna bića uljepšaju turističku sezonu. Ovo je uradio neko po nalogu stranih plaćenika iz dobro poznatih NVO: Cuko Maca, Mjau, Vau, Šapa... Inače, upratite nedeljom se poveća broj kerova koji sa obilaznice silaze u grad...
pa ovo ni kinez ne bi napravio, totalno nehumano, takve bolesnike treba zatvorit u institucije, nemaju sta na ulici trazit
Kako bih volio zaklati tog siledžiju koji je ovo uradio.
Smajo the Ripper?
mamu vam ne civiliziranu, treba vas sviju u kavez strpati sa gladnim vukovima
Zivim u Hrasnom, i protiv nasilja sam sto posto i ne opravdavam ovo, ali naprimjer da je ovaj pas moje dijete ujeo i ostavio mu psihicke i fizicke posljedice, nasao bi ga i vjerovatno isto ovo uradio. Sve je fino i krasno i humanost i nemocnost ove zuvotu je i sve ali nista mi prece nema od moga djeteta i njegove sigurnosti.
Kako nisko judsko bice se moze srozati. Ne postoje rijeci koje bi opisale taj dogadjaj. A nije usamljen slucaj, ne samo u nasoj zemlji nego sirom ove nase Zemlje postoje psihopate koje se izivljavaju nad bespomocnim zivotinjama. Tako postaju ubice, siledjije, pljackasi...ako im se ne pomogne.
Ko god je ovo uradio je psihopat na slobodi koji isto može i čovjeka zaklati da ga ništa ne dira.
Šta ste mislili da ce se poceti desavati ?? Pse treba pohvatati smjestiti u Azil i dati rok od mjesec dana ko zeli da usvoji , poslije mjesec eutanazija . Nakotilo ih se previse one inekcije i kastracija očito ne daju bilo kakve rezultate ako se ovako nastavi imat cemo vise pasa nego ljudi . Na kraju krajeva to se radi svugdje u svijetu ovi nasi "dusebriznici" od AV-Mjau pa Dog Trusta bi to trebali znati ! Licno imam dva psa , pekinezera i vucijaka ali ne mogu ni prosetati gradom od lutalica..
Krkani jadni koji podrzavate ovo Nije vam ovo rodno selo iz kojeg ste dosi Ovo je grad u kojem neko zakolje zivotinju Svi vi koji podrzavate resavanje problema na ovaj nacin treba vas zatvoriti iza 7 brava
šta očekivati u Đalalabadu? Dobro je da ne viđamo ljude, jer se više niko ne bi poćešao zbog toga. Vrijeme je da idem na Island. Tamo ni vjernka nema kažu.
A nešto kontam, da mi je recimo ovaj isti cuko ujeo dijete da li bih isto postupio?
A da ti je narkoman,razbojnik napao djete sto su dalekoooo vece sanse da se desi bili tada isto uradi ili bi tada pusti ono onako gradjanski da policija radi svoj posao kao sto svi vi heroj na klik-u uradite ..uradio bi isto psu jer te ne bi bilo tada strah za svoju guzicu..znas ima jedna rijec za to kukavicluk.
@istina_samo istina NIje to kukavičluk, to je mudrost. Ubiješ narkomana i ode ti pa-pa u Zenicu. Šta si postigo?
ja jos uvijek zelim vjerovati da ce policija pronaci pocinitelja ovog gnusnog zlocina!
Bez obzira na sve, pitam se kakav izrod treba biti da bi ovako nešto uradio.
Marko-ba svaka ti cast ti si pravi covjek.I dobro kazes za ove borbe pasa policija bi trebala poraditi i na tome svakako.Dysa me boli za ovim psom a tom krvniku bi ruke slomila i objesila ga na fontanu na trgu.Mozda ce za ovog psa se pobrinuti Fahrydin Bravo ako ovo procita jer je veliki covjek i dobrocinitelj.