Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me samo kakav bi scenario bio kada bi se u Banja Luci pokušao obilježiti dan npr rušenja Ferhadije ili nešto slično...
Mozda dan izgradnje/obnove ali i ne rusenje...da te ispravim
JNA je bila legitimna meta,nakon dva mjeseca od neovisnosti BiH,što su oni imali tražiti u Sarajevu,nego da vrše agresiju.
Oni nedaju prići logorima u kojim su zatvarali i ubijali, a u SA mogu kako hoće uz sve to što veličaju broj žrtava iako je JNA bila već zvanično neprijatelj BiH
Sakeekas, Sarajevo je glavni grad drzave, Bosne i Hercegovine! U tome je jedina razlika!
Predstavnici Trojke (Niksic, Forto, Konakovic, Cudic, Baralija, Stojanovic...) ,pripremila ogromni vijenac, specijalno narucen iz Beograda, koji ce poloziti na mjesto stradanja agresorskih vojnika.
a vijenci se nisu nosili dok je Skaka bio gradonacelnik i dok je SDA vladala, je li? Ne jedi g.vna botu zeleni
obiljezavanje cega tacno? Ljudi npr. u Prijedoru ne smiju uopste reci sta im se desilo i da su im familije istrijebljene a kamo li da nesto obiljezavaju. Prijedorcane nalaze po masovnim grobnicama u tri drzave i niko nista ne obiljezava. Kad pitas nekog vlasinu u Prijedoru on kaze da je to sve laz.
SVI SMO MI ČIKA JOVO🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Najveća podvala glupim bosnjama..Vidim maloprije Konakovic i Forto cvjeća kupili da se solidarisu s ğenočidasima
Kazu da s poljina idu braco i seka sa veeelikim vijencem! A iza njih zaha sa kiticom!
ovo jos postoji lol?
Na Celu Kolone Edin Forto
jao majko, jos se pomirili niste sto ste opozicij ahaha?
Jel Trojkasi Predvode Kolonu !