Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nema bolje stranke! Da nam zivi jos hiljadu godina!!!
To i kažem, takvi su i uvukli SDA u koaliciju sa svim i svakim, pa sad hiljadu problema a ništa od posla zbog kojeg su tu... Eno gledam kod tetke Zilhe svaki dan nova lica, da nas Bog mili zakloni i sačuva...
Više od polovine njih što sjede u tom Glavnom odboru nemaju pojma šta je izborni postupak. Nemaju pojma o unutarstranačkoj demokratizaciji, odnosno nikada nemaju pojma ni o čemu što je na dnevnom redu. Inače Sarajalić, Šepić i ostala svita uvjek po svojim komentarima djeluju kao da sve \"znaju\". Ljudi pomozite : \"OTJERAJTE OVE NEZNALICE IZ SDA\" I ZABRANITE IM POLITIČKI RAD U BILO KOJOJ STRANCI !
4puta sam glasao za vas al nakon koalicije s zlajom polozili ste
SDA Narod Zna :) Zeleni se bajrak vije, toplo sunce nama sja\' na izbore krece stranka SDA!! :)
Slijedeci izbori i nema vas vise na mapi idioti, bio sam clan SDA punih 16 godina ali ovo sto ste u Sarajevu uradili gospodine Seti, [ tihicici] bice te kaznjeni.
Najvažnija stvar o kojoj bi trebali raspravljati je ona narodna S KIM SI, TAKAV SI! Pošto je SDA u koaliciji s reketašima (Stranka za kumove, rodbinu i prijatelje), atentatorima i pljačkašima (Lojanovići) i fašistima koji u uredima drže biste Ante Pavelića (Hrvatska stranka poturica), onda se zna kakva je to stranka.
.\" Gadafijeve posljednje riječi: Ne pucajte, šta sam vam skrivio? \". JEDAN OD MODELA KAKO SE NAROD RJEŠAVA SVOJI TIRANA ZAR NIJE DOSTA TIRANIJE 20GODINA VLASTI SDA STRANKE ---DOLJE SDA ! ---DOLJE BANDITI ,KRIMINALCI,IZDAJNICI ! ---DOLJE STOKO NESPOSOBNA LOPOVSKA !
Dajte riješite problem u SDA USK!Nesposobnost, bahatost i nepotizma Ese Bašagića uništi i ovo malo što imamo!
E da hoće još da uvide iz svojih silnih analiza koliko ih je SDP upropastio svojom platformom od koje i djeca u obdaništu vide da nema ništa i truhlom koalicijom radi koje se osipa članstvo, odmah bi se povukli iz toga i zatražili vanredne izbore na kojim bi sigurno žestoko porazili one lagumdžijine kokošare i nesposobnjakoviće i otkačili se od onih kojekakvih lijanovićevaca i jurišićevaca, vlaških isprdaka, koje ni njihovi ne vole. Eno šta rade u sarajevskom kantonu ta bagra.., upropaštavaju najjači kanton u državi...
Proljetni se miris širi nama zlatno sunce sja na izbore kreće stranka SDA SDA demokratija SDA ljudska prava sva SDA hajmo svi u glas niko neće pobjediti nas