Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mame i tate im protestvuju a deca im sanjaju da posete beogradske splavove da vuku dobru robu uz par flasa jd i slusaju idj. sad da udjete u drzavnu ustanovu cucete kako vas narod prica o tome ko ce ispasti u zadruzi. ma znate sta? vi ste hit da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Nekad su vam takvi, nekad nargilasi i tallibani, nekad bosnjacki unutaristi, nekad izdajnici vjere za vecere…skontajte se malo
Pa šta to Srbi rade? Sve što rade to je u svom Entitetu. Nedira našu Federaciju nego mi njih bez prestanka napadamo. To je istina koju niko od nas neželi da vidi i čuje
Zasto bi vas dirali???
Cccc protjerane hiljade Bošnjaka iz tog entiteta, ko koga napada vidi se 30 godina, na sve načine opstruiraju povratak i život Bošnjaka i u BiH kroz blokade i u rsu kroz torturu i prijetnje.. ali neće još dugo na takav način opstati,mijenja se sve!!
Браћо потурчена,како сте,нервозни сте мало
Skupila se šačica da prave proteste.Možete samo A.Vučiću da pljunete pod prozor.Jasna i nedvosmislena poruka za jurišnike iz Sarajeva.
Ok protesti ali manite ovog šupka, Sejfudina Tokića, hoće opet u politiku
Sve go metuzalem, jednom nogom u grobu a to bi ratovalo, to bi djecu žrtvovalo. Valjalo bi njih poslat u rat, da malo rasteretimo budžet od beskorisnih primitvnih izjelica. A djecu pustite na miru! Zbog vas djeca nemaju budućnosti. Sramite se!
GraDžani
Da se omladina stavi na vlast na balkanu, sve bi se rijesilo. Ove stare prdonje nece nikada prestati sijati mrznju, a omladina se druzi, putuje, zeli slobodu i nije od tog posla
Ja bih zamolio da se prvo vi Bošnjaci dogovorite i stavite na papir šta vi u stvari hoćete od nas jer mi se čini da vi to znate ali ne smete da kažete što nema smisla ako hoćete dijalog. Kad se lepo dogovorite vi taj papir prosledite nama Srbima pa da vidimo šta možemo da učinimo za vas.
Nisu oni sposobni da razmišljaju niti da se dogovore.Uzalud se nadaš da će se to desiti.
Znaju se ljudi i tzv, nacije pomagati u zlima poput elementarnih nepogoda a da li se pitaju što činiti da se zla ne bi događala.
Opet sami penzioneri u Sarajevu na protestima, ne mogu studenti stic od hodanja i flexanja po Bjelasnici i Vlasicu, mokrim vas sve omladino ugledna Sarajevska !!!
acaksum magarci acaksum!
Potrebno je buđenje na cijelom Balkanu - protiv lopovluka, korupcije , licemjerja - i izlazak iz glupe ljudske uskogrudnosti i sebičnosti.Uskoro dolazi kraj politikama -DA SUSJEDU KREPA KRAVA. Potreban je ulazak u nove dimenzije i s novim ljudima.
Ko je Sanja Vlaisavljević? Preko koje stvari je zavrsila fakultet i kako? Kako je crpila milione iz fondacije Soroš i mnogo drugoga pročitajte ovdje. https://ekran.ba/?p=4448
UBLEHA SADAKASA IZ KASABE dojadili ste i nafaki, i sevapu,selamu,hajru ,bericetu,mustuluku i ALLahu dragom.
Narode od Amera nam je rečeno da trenutno "šutimo" i žmirimo na dešavanja u RSu.Što se tiče "ratnih" dešavanja ne sikirajte se,imamo dovoljno ljudstva a pogotovo naoružanja da ih pometemo za 7 dana.Srbija niti jedna država se ne smije miješati to bi značilo "kraj" investiranja i sankcije Srbiji.Ima još jedna bezbolna metoda a to je da Šmit izvuče svoje "oružje" iz ladice i pomete sve iz RSa u roku jednog dana.
Ko ti napriča takve bajke.Trgni se iz sna.Mnogo volite da sanjarite.
https://m.facebook.com/groups/958060377639084/permalink/4395038160607938/