Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto onda slavite dan pobjede nad fašizmom ako ga niste pobijedili???
sačekaj malo dok se pregrupišu
VRATITE NAM LJILJANE!!
VRATI ĆE VAM BAKIR, STARI ANTI-FAŠISTA, ZLATNE KAŠIKE.
Moje su zlatne kasike sto sam ostao ziv a ne zaklan u nekoj rupi ,hvala Armiji BH sto nas je branila i odbranila, a na nama je da nastavimo borbu.
Na slici, u prvom redu, jedini Željko je pravi antifašista - ostali samo to glume , javno. Tajno nas ukopaše žive - baš fašistički.
Najveci fašizam je komunističko-totalitarnoj ideologiji
slazem se.. danas ima bosnjaka fasista vise nego ikad prije
Primijerice, tehnologija nam je živote mnogo olakšala, ali i otežala. Recimo, poluprovodnički izvori svjetlosti postaju sve jeftiniji i stvaraju nadu u masovnu i pouzdanu rasvjetu. Ali sa druge strane, već danas je moguće jednostavno po cijeni od samo nekoliko desetina eura kupiti poluprovodničke izvore svjetlosti za osljepljivanje na daljinama čak i većim od jednog kilometra.
Mi antifašisti ćemo se osvetiti vama fašistama za sve što ste nam do sada uradili !!! Osvetit ćemo vam se za rušenje spomenika borcima NOB-e, osvetit ćemo vam se za rušenje naše Jugoslavije, i osvetit ćemo vam se za sve ovo što ste nam do sada uradili !!! Smrt balijama, ustašama, četnicima i ostalim kvislinzima !!! Jebem vam i Aliju, i Franju, i Ratka, i Radovana i Slobodana da vam *** !!! Svi oni su fašiste i ratni zločinci !!!
Svi ti kojima psujes su komunisticko-fasisticki zlocinci, jedino Alija je žrtva ,osudjenik od tih komunisticko-zlocinackih fasista!
Pobijedit ćemo mi fašizam, kad tad !!! Na ovim slikama gore se nalaze sve sami fašisti i ratni zločinci !!! Njima nije mjesto na ovakvim događajima, njima je mjesto u jami ili na golom otoku !!! Smrt fašizmu, sloboda narodu !!! Živjela Titova Jugoslavija, živjeo socijalizam, i živjelo bratstvo i jedinstvo svih naših naroda i narodnosti !!!
Kako nije pobijedjen ? Srusen spomenik NOBA u Sirokom ? I kazete da nije ? Koga lazete ? U zapadnom mostaru ulice po ustasama dobile ime, u Istocnom Sarajevu ulice imaju nazive vojvoda... i vi meni pricate da je fasizam pobijedjen ? Ako nista znamo koliko nam se drzava prostire....jer izgleda da nismo realni nikako.
Prisjetimo se da je Marx kazao, citiram: "RELIGIJA JE OPIJUM ZA NAROD". Jedno od mogućih širih tumačenja te izjave bi moglo biti: "NEMA NITI JEDNE JEDINE IDEOLOGIJE KOJA SVAKOME U SVAKOM TRENUTKU MOŽE GARANTOVATI NEPOGRIJEŠIVOST".
Fašizam je vladavina reakcionarnih i imperijalističkih predstavnika krupnog kapitala. (Rječnik stranih riječi 1982.)
Sarajevo slavi pobjedu nad fasizmom a fasizam docekalo sa cvjecem u rukama,Alija Izetbegovic,osudjeni fasista posle 2.svjetskog,cije ime danas nose ulice i trgovi sarajeva,ludilo u produkciji bosnjaka. evo vam alije u corci http://i39.tinypic.com/167mkir.jpg