Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasna politika SDA,odjednom im covjek iz SDSa(a ko fol su protivnici jos od rata) postade drazi od onog iz SNSDa.Drazi im valjda Karadzic od Dodika,ali kada uzmemo u obzir koliko su hajra imali od tog Karadzica(bez njega mnogi iz SDA nebi asfalta nikada vidjeli) onda nije ni cudo.
Naravno da ne treba spominjati SDA, ta kleptomanska banda samo s ratnim profiterima i vjerskim vodjama prica, da oberu sto je ostalo od drzave. Samo pricat', samo razgovarat' i rješavati jedno po jedno. Vidi ovih s Aljinim tekstovima, zakoljite se zlatnim kasikama, bolesnici.
Mi baHlijaci moramo ostati predani Islamu iako u nama tece cista Hriscanska krv
A hriscanima cista paganska krv;)Kad cete vise shvatiti da se Isus pojavio tek prije 2000 godina,a da su ljudi vjerovali na razne nacine u Boga prije 6000 godina.Kako ste tako ograniceni u glupi.Islam je najmladja monoteisticka religija pa je logicno da je na ove prostore dosao malo kasnije.
Dva najveca dusmana Bosnjaka i BiH se dogovaraju kakao da pokradu ovo sto do sada nisu.
Zlatko je daleko sposobniji političar od svih. Odbijanjem i razgovora i saradnje s RS-om samo dodatno potkopava situaciju i podriva drzavu, ovo je pomak i korak naprijed. A da je SDP htio prodati ista, ne bi jedini ustali protiv idiotskog dogovoa o podjeli BiH.
Razgovor, nego sta. Demokratija. Nema rjesenja dok ne razgovaraju obje strane, to je jasno. Pokazali su da zajednicki stav donese dobar rezultat kad se radilo o situaciji izbacivanja iz Vijeca Evrope, uvijek je moguc dogovor, valjda ga socijaldemokrate i nadju.
Ovaj sastanak ce biti konstruktivniji od onog kojeg su imali Covic i Tihic.
Eh da je srece pa da se SNSD vrati istinskim vrijednostima socijaldemokratije pa da se ove dvije stranke udruze i konacno slome otpor nacional desnicarskih stranaka koje su nas zapravo dovele ovdje gdje jesmo.
Ovi vise ne znaju dje gone,hahaha,danas sa ovima,sutra sa onima,ja politicara blago nama,kakav narod,takvi i politicari.
ne mogu da odgovorim ovoj srednjojbosni...ne znam do cega je...ali neka te...cekali smo novog KOS-oca da nam objasni u vezi cega se ratovalo...ko god da si i stasio visene pije vode...mrsko mi vise da ti pisem jer ne vrijedis ni jednog slova...al eto ja ti napisah..
Ako SDS ne podrži Zakon o nepokretnoj vojnoj imovini SDP nema razloga da podrži Šarovića da ostane na mjestu Ministra.
sdp ce gledati samo na svoje fotelje...yebe se njima za sarovica
Nemaju sta gledati na svoje fotelje. Imaju dvoljan broj ruku u Parlamentu, tesko se bez SDP-a moze bilo sta odluciti.
E ovako, nayebem im se svima matere, vise su mi se svi ovi sa kockastim glavama na qurac popeli ...
Cija li ce majka zakukati?! Saroviceva?
Jos je jedino ostalo da se dogovorite oko pasosa....molim te zlatko nenoj propustiti ovu sansu za pasose...jer ti trebas biti jos godinu minisatr mip-a...