Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malac rastura, dominira sve cetiri godine bravo Efendicu
Primjer drugima kako se može!!! Mladi načelnik primjer svima :)
Ovaj Efendic mora valjati cim ga onoliko blate u Avazu (mozda su sada prestali nakon ove koalicije).
Slika mi izaziva mučninu, samo što mu ruku ne ljube za pišljivih 50 KM, a isti takvi su im oteli dostojanstvenu starost. Mogu samo reći FUJ!
Ovi što ga podržavaju zaslužuju starost sa minimalnom penzijom i sadaku pred izbore.
@manamana i da im i "5 konvertibilnih maraka (KM) znači mnogo". Bljak! 😝
Allah te nagradio i uputio mr. Efendiču !
rad i radnici u opstini puno bolje funkcionisu otkako je ovaj mali tu
nisu tvoje ali lijep gest
bravo majstore
Svaka čast za načelnika
Svaka cast :)
Samo hrabro nacelnice, napokon se na celu opcine Novi Grad nasla sposobna mlada osoba.
Pa kolko je ta minimalna penzija ? 326 KM ! I jedanest hiljada je uživa . Jedanest maraka DNVEVNO IM JE EFENDIĆEVA STRANKA OBEZBJEDILA. A on lično još 5 dana takvog života !
Vjerujem da je ovo kriminal i nije mi poznato da se iko na svjetu odlučio da novac poreskih pbveznika daje penzionerima, koji su prijavljeni u toj opštini a mogu boraviti u Danskoj, Holandiji ili ko zna đe !
@kuga tebi je sve kriminal. Ima li i jedan clanak na ovom klixu da si ti rekao da je nesto pozitivno. Pa bravo Efendicu. I treba dati ljudima sa najmanjom penzijom a te koje ti spominjes nemaju najmanju penziju sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po petobanka i novi mandat na sljedecim izborima. Zna covjek svoj pos'o 😉.