Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene fakat bude stid kako naši idu i mole za donacije, ko zadnja fukara. Nije GRAS u teškoj situaciji zbog rata ili poplave, nego zbog lopovluka. Nakon rata je sve bilo sređeno i obnovljeno. JEDNOSTAVNO SU GA POKRALI. Nesposobnost maksimalna svih rukovodilaca, i manjak orijentacije ka samoodrživom modelu. Samo kradi, zapošljavaj mimo poptrebe...pa onda idi i moli. FUJ !!! Mene stid njihove bruke.
Treba tramvaje dobro podmazat :)
Sve dok ne uvedu efikasan sistem naplaćivanja karata, i dok ne otpuste 700 radnika(koji su višak) nikad neće poslovati pozitivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Boli nas briga bit cemo kao Kuba za koju godinu ... Atrakcija po starudijama.. :P
dobar, dobar:D
Meni samo nije jasno da u ovoj usnuloj kasabi nema niko dovljno sposoban a i da je u poziciji pa da od ovih raznih tramvaja napravi turističku atrakciju. Pa ljudi, mi imamo i Praški i Bečki i Amsterdamski i sad konačno i Istambulski... To ne možete vidjeti nigdje na svijetu na jednim šinama Pa toliko turista bi se iz fola provozalo makar jednu stanicu da osjete atmosferu javnog prijevoza raznih metropola!!!! Jest, da smrad ili blaze receno miris nije isti ali makar bi se vozili dok ih vrucina i smrad znoja ne istjera... A onda opet nek šetaju i slikaju.
Još kad bi šta kupili novo bilo bi dobro a ne samo moljakati za stare tramvaje, autobuse, trolejbuse od zemalja koje su ove starudije zamijenile sa novim. Jedino smo novo kupili talgo vozove pa oni sada stoje u depou možda dok ne ostare dovoljno i ne zahrdjaju pa ćemo ih upotrijebiti
Opet sadaka😔
ne znaju turci kud ce s otpadom pa doniraju sarajevu
Sarajevo grad sa najviše donacija na svijetu u zadnjih 20 godina a ništa ne klapa, sve propalo..
molio bakir za svoje sandžačke havere
Bruka!Tranvaji su 76-o godiste!Pa nismo lusaka!
J... vas vise donacije, nije rat.
bas
al ovi imaju ubrzanje od 0-100 km/h za 7 sec
Svjetska Deponija zvana BiH , sve smetlje svijeta dopremaju nama jeftinije im je nego da ga moraju kod sebe skladistiti a ovi nasi bi mame svoje dali za badze ... Pljiz heljp bosnia now , dok oni hapaju milione i voze se u najnovijim autima a sirotinja u bjelosvjetskom otpadu cccc nikada mi sa ovom gamadi od politicara nece naprijed ali et niko se ne buni valjda za bolje i ne znamo !!
Kažu da im je SOFTWARE koji je ugrađen omogučio da prate skupu i jeftinu struju. Takozvani DVOTARIFNI SOFTWARE.
Usne su ti hladne, pogled odbija kad si sa mnom kao da si nicija nisi vise ona sto me voljela nisi vise ona sto me ljubila Ref. 2x Ala, ala, ala to ne valja sve si meni ti dalja i dalja ala, ala, ala to ne ide da zbog tebe pijanog me vide Uvijek kad te trazim nedostupna si uzrok moje tuge postala si ti nisi vise ona sto me voljela nisi vise ona sto me ljubila
Gdje ovo gdje ono. Standarna pitanja klix komentatora. Nema nestalo izjo vuk magarca.
PA DO KADA VIŠE SADAKA?! Do kada će ovi naši nesposobnjakovići ići po bijelom svijetu i kupiti njihovo smeće? Tramvaji koji ne odgovoraju našim šinama?! Moraju se rekonstruisati i staviti u pogon?! Ko je ovako nešto primio? Žao mi je da je moja država zbog dugogodišnje nesposone vladajuće strukture, zbog lopovluka i uništavanja preduzeća spala na ovako niske grane. Ispružila je ruku, a u njoj ima dosta vrijednih i poštenih ruku koje bi radile i zaradile, sebi i državi. Ali, ko bi krao? Sada nam drugi pokrivaju njihove lopovluke i to donacijama. Ne volim čitati vijesti o donacijama. Samo se sirotinji donira.
filantropija?
a gdje su amsterdamski tramvaji, nas momak koji radi kao tram.vozac nam je sredio tu donaciju, nije valjda da nikad nisu ni stali na sarajevske sine?!
Oni jednostavno moraju da idu i mole za te donacije. Pa kako bi onda nakrali da moraju kupovati nove tramvaje