Situacija i dalje pod kontrolom
0
U RS-u porast broj oboljelih od novog gripa
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novog gripa koji pravopis
cuj Budlinika pa jel ima smrdljivijih gradova u Evropi od onih koje vi naseljavate toliko ste se usmrdili da vas ne zele u EU cak vam ni putovat ne daju vi i Albanci smrdljivci nazad u Evropu samo ko ne smrdi
Svetosavci se počeli raspadati ? Ej, šugavci a da se počnete malo kupati, možda bi pomoglo...
nebil svi pocrkali u rs
SVINJSKA GRIPA JE CISTA IZMISLJOTINA, A VAKCINA H1N1 JE VAKCINA ZA KONTORLU LJUDI I COVJECANSTVA KOJA JE NAPRAVLJENA U LABORATORIJAMA \"BILDERBEG GROUP\"..STA, NE VJERUJETE??? NIje ni bitno, svakako uskoro dolazi do \"RESENJA\" na koje ne racunaju cak ni MOCNICI \"BILDERBERG GROUP\" KOJI POKUSAVAJU DA ZAVLADAJU COJECANSTVOM???