Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji dio "nametnute" BiH.U štrajku.Jeli moguće ? Pa tamo sve cvjeta,samo što nije krenuo pravi bum na svim poljima od privrede do sporta i kulture.Šta da mi u Federaciji tek očekujemo.
ko zeli da dokaze svoje kladionicarske sposobnosti neka se prijavi http://bet-tips.cogia.net
Mozda je i bolje da djeca manjeg BH entiteta i ne idu u skole, jer sam neki dan kroz razmjenu komentara uocio da imaju vrlo diskutabilne prosvjetne radnike koji velicaju u.b.i.j.a.nj.a, protjerivanja, paljenja, pljackanja, tj.velicaju manji BH entitet nazivajuci ga otadzbinom :-))...., zato mislim da ce biti naprednije mlade generacije manjeg entiteta ako ih ne budu poducavali sljedbenici osoba koji su osudjeni ili ce to biti za ratne z.l.o.c.i.n.e.....
Sve se nema, a svako malo se ugosti pokoji celebrity iz Evrope. xD Joj sto ne mogu suplje... vjerovacu da vam je lose kad pocrkate od gladi, stoko vlaška...
@Samantha Ma sve propada ...ne samo RS .. propada i FBIH .. i Srbija i Hrvatska .. i sve živo .. EU ,, USA .. Japan ... Svi su potonuli u dugovima i kamatama ... Dedžalska ekonomija je konačno pred kolapsom ... Biće teško ... vrlo teško ... Ovo će sad izgledati kao prosperitet kako će da bude !!!
Jeb'te se vi i vas strajk, ja sam neki dan sa Monikom pijo kafu i vozo se avionom.
ma šab me gabri
Hajde, pricajte mi sad malo o toj stabilnoj i prosperitetnoj Republici Srpskoj... Uskoro propada, elhamdullilah!