Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi i nama u Federaciji godio jos koji drzavni praznik! Radim u jednoj firmi iz Rs-a. Moje kolege sigurno naberu mjesec neradnih dana u godini! Makar smo i mi mogli slaviti taj 9 maj, bitan je pobogu!
@akademik stvarno zaključuješ i razmišljaš ko akademik.... iz lukomira hahahahahaha
FAŠISTI SLAVE DAN POBJEDE NAD FAŠIZMOM... FAŠISTIČKA REPUBLJIKA SMRDSKA... LEGLO: NACIONALIZMA, ŠOVINIZMA, NACIZMA, FAŠIZMA I HITLEROVSTVA = REPUBLJIK SMRDSKA!!! ALI, DAT ĆE BOG DA SE UNIŠTI REPUBLJIKA SMRDSKA I TO VRLO SKORO, A DOKAZ JE NEZAVISNOST- - REPUBLIKE KOSOVO!!! ;-)
1941 95% partizana su bili SRBI 1945 80% partizana su bili SRBI od ukupnog broja poginulih partizana u ratu 85% su bili SRBI to je ISTINA e sada sta se deslilo poslje to je drugo.. da nisu SRBI POSLI ZA TITOM 1941 ko zna sta bi ovdje sada bilo..
Zbog ovakvih sto govore i postavljaju komentare na sajtu , tipa \"RS genocidna tvorevina\" mi i nemozemo biti vise od protektorata. primjer.. Vaspitac u skoli za djecu sa posebnim potrebama uvijek krivi druge, a nikada sebe za neuspjenu adaptaciju te djece u drustvo u drustvo.Tako i Medjunarodni predstavnici koji su u Sarajevu opsjednuti njuihovim problemima.
Ma, malo Bosnje zaboravili istoriju, malo imaju crne rupe u pamcenju.Nesto dobro pamte, a nesto,opet, nikako.
Slobodarska Republika Srpska slavi dan pobjede nad fasizmom za razliku i ne vidim sta je tu vama, Alijinim fasistima, nejasno?!
lol ironije
e nemam dovoljno rijeci u svojem fondu za psovku kad gomila siledz-ija kolj-aca i ped-ofila slavi dan pobjede nad fasizmom
Koji licemjeri. Fasisti, a slave Dan pobjede nad fasizmom. To je isto kao kad bih ja slavio Dan kad sam uhapsen i osudjen na 20 godina robije.