Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godina 2033, Sarajevo, doso' diplomirani ekonomista Jozo iz B.Luke povodom oglasa za poso'... Upravo ovakav covjek nam treba na poziciji generalnog direktora gosp. Jozo ali zao mi je, jer nije vam ispravan JMB :D
Zbog čega stavljaš apostrof tamo gdje mu nije mjesto ?!
a što stavlja JOzu , gdje mu nije mjesto ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
blizi se popis jbg, treba skupit' i izbrojat' ovce...
da pokušam da ne razmišljam ada pametno predložim. Šta mislite da ste nastavili davati stare matične brojeve kao i sada, a da ako prođe novi prijedlog o matičnim brojevima da onda tek ti što se rode da imaju nove matične brojeve?