Milorad Dodik u Banjoj Luci
0
"U RS imamo snažno oružje, a to je glas"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bi da ste uz glas kao oružje pokazali i poštenje prema drugim narodima, da poštijete kompletan \"Dejton\" a ne samo ono što vama Dodiže odgovara...
MILE INSTITUCIJA GAZI MISEVE......NARAVNO PUT KA NEZAVISNOSTI...PITANJE MJESECA VEC POSTALO....NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA I HERCEG BOSNA
jedini pravi socijaldemokrata koji se otvoreno protivi islamizaciji i unitarizaciji BiH. i ove izbore ce dobiti u velikoj vecini. dobra stvar je to sto bosnjaci i hrvati i ovaj put izlaze na izbore sa nekoliko potencijalnih pobjednika. to znaci da ni jedna stranka nece imati apsolutnu vecinu, sto opet znaci cetiri godine politicke nestabilnosti u FBiH.
Ovaj put gos.Dodig bez koalicije nece moci...
Osvijesti se,bolešnjak,već jednom.Ja koji ste vi retardirani idioti.
ovog bi trebalo izpred haskog suda jer pokusava unistavnje suverene nezavisne drzave bosne i hercegovine! zajedno sa spiricem i radmanovicem!
ubiica i mafijas! dodik je buduci ubiica muslimana i katolika!
Zanimljivo. Ovo je prvo pojavljivanje Vuka u javnosti otkako je Boris izdao kosovo. I dalje ne razumijem sto oni imaju davati podrsku MD??? Glupo glupo i mnogo glupo.
Libo Srbiju racku oni barem znaju gdje će sa radiokativnim genetskim otpadom.
Dodine govore treba čuti u izvornom necenzurisanom obliku \'j.bo Ivanića, đe će on, j.bo Bosnu\' puno bolje zvuči nego ovako obrađeno priopćenje.
Dobro jutro iz nezavisne i samostalne Republike Srpske.
Još malo i bye,bye bolešnjaci.
Srpska 4 EVER
ZIVJELA SVA TRI NASA ENTITETA: I SRPSKI I BOSNJACKI I HRVATSKI !!!
haya--budaletino jedna!!!