Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar im treba veca zalost od toga sto su srbi ! pih
Koja dvolicnost, kako su srbi odvratan narod. Svojih se par kretena sjecaju i zale a koliko su samo Bosnjacke mladosti pobili. Da im Bog da sto vise dana zalosti. AMIN!
Samo da ispravim, nisu u Tuzli poginuli, vec su mucki pobijeni, svi znamo od koga. A Dodik se nekoliko puta javno sprdao sa smrcu mladih u Tuzli. Eto mu sad nek zali. Inace svim porodicama preminulih iskreno saucesce.
Prije 17 godina pogidoše mladi ljudi u Tuzli. Kod nas je dan žalosti. U RS-u nije bio... Žao mi je i tih mladića iz Banjaluke :(
A zasto nije dan zalosti na drzavnom nivou? ? ?