Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu da vjerujem, zar samo u RS, zar tamo nije sve kao u bajci. Ja ozbiljno razmisljao da se preselim u RS.
http://dnevnik.ba/novosti/bi h/kriza-potpuni-bankrot-fede racije-bih
U FBiH 100 posto djece zivi u izobilju i oni nisu vaspitavani da mrze druge. Naprosto obozavaju sve sto je razlicito od njih. I ne uce ih u vrticu da klanjaju 100 puta izgovarajuci \"ja sam musliman. \"
Kad bi neki Tkz. nezavisni novinar u 49% BiH imao daMu da pita dodu šta li on misli o ovome
Nek pjevaju n.o.z z.i.c.a itd mozda ih prodje glad,njima je vaznije sto im je Crpska cista nego imaju li hljeba jesti.Nasu djecu su po.k.l.a.l.i, a ove sto su prezivjeli kao taoce drze u rodjenoj zemlji tako da zaboli me za njihove Dodick- Jungen.
Da niste pisali nebi ni znao
ko ih j.e.b.e., da hoće ta mala šugava gammad pokrepati.bolje bi bilo za Bosnu i bošnjačku djecu, ne bi ih imao ko opet za 30 godina klati i vršiti genocid nad njima, a ovkao ih očevi spremaju i uče za to...
u koju statisticku kategoriju siromastva ste obradili djecu mojih sunarodnjaka koji niti imaju zaposlenja niti ce ga u dogledno vrijeme dobiti a kamo li iz BIJEDE ikada izici u tih 49% BiH. izuzev nekoliko uposlenih policajaca bosnjacke ili hrvatske nacionalne pripadnosti u 49% BiH neka mi netko od citalaca ovoga portala dade primjer suprotan mojoj tvrdnji. vrlo bi me radovalo da na postavljeno pitanju dadu odgovore \"lider\" nacionalnih strana premda sumnjam da oni uopce citaju sto RAJA pise i govori. Ta sorta je dosla od nekud mozda i sa marsa, njihova djeca nisu gladna niti lose obucena. 21,4% molim vas u 49% BiH zive ispod svakog minimuma, vjerujem da nije nista bolje ni na prostoru 51% BiH. Racunica cista kó suza, min 50% stanovnika BiH zive u jadu, halu i belaju. Pitam se na koga cekaju?
Znas sta bi vi uradili, jedno veliko NISTA. Jer niko nista vec 20 i kusur godina u ovom tamnom vilajetu i ne radi. Svi se zale, a niko prstom da mrdne.
Xaxaxaxaxaxaxax kako se oni smiju. Tzv bolji dio BiH nije gladan i žedan. Dodik ih hrani i poji nacionalizmom, a ne vodom i hranom. Ne može milijarda eura od prodaje Telecoma trajati 50 godina mora se istopiti naročito kad napraviš zgradu od 300 miliona eura a platiš zlatnu pepeljaru po 200.000 eura. Da neki Bošnjački političar proda BH Telecom i ovako igradi npr zgradu Vlade FBiH i plati pepeljaru 200.000 eura mi ga objesili ko Rumuni Čauševskog. Sreća pa Bošnjaci nisu retardiran narod kao ovi iz tzv boljeg dijela BiH što ima 21,4 posto djece u siromaštvu da glasaju za nekog svog Dodika.
steta sto nikad na ovom mjestu necemo saznati podatke za Federaciju.
Nista neobicno,cijela Bosna zivi u siromastvu!!!!!!!!!!!!!!
Siromaštvo je problem, to mi je žao čuti. No veći je problem što su ta djeca u RS odgojena da mrze ljude drugih vjera. To će imati puno veće konsekvence...
ovo sada niko nece da komentarise jer to nije bitno, a da je neka politicka tema ili iz rata bilo bi 1000 komentara.... okrenimo se buducnosti i zaradjivacu para za sebi i porodicu, ali prvo smjeniti sve politicare. zivjeli.