Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Vaskrs građanima praoslavne vjeroispovjesti.
Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti imaju pravo na placeni izostanak sa radnog mjesta? Sta sa onima koji nisu pravoslavci? Sta sa agnosticima, ateistima, jehovinim svjedocima... oni, po ovome, nemaju pravo na placeni dan.
Ko ne voli Republiku Srpsku, ne voli ni BiH! I Srpska je BiH! Umjesto da građani budu sretni što je država ipak cjelovita, ovi primitivci na Klixu koriste vjerski praznik da vrijeđaju sopstvene sugrađane. To je naš narod u Republici Srpskoj, sviđalo se to nekom u "ENTITETU" Federacija BiH ili ne. Polako se napreduje, i bit će bolje svima nama u budućnosti, ali da bi nam bilo bolje, mi moramo ozgraditi tu budućnost! Ko nam je kriv što su se naši stari pohvatali za vratove. Naše je da gradimo!!!!!
"izgraditi", pardon
Znači u nedelju 1. maja se ne radi?! Interesantno.
pozdrav svima pred prvomajske praznike uz dubiozu kolektiv https://www.youtube.com/watch?v=iO79DhItC_c
Bitno je da se ne radi makar se i nemalo
Sve uredu, nek se slavi, samo ne mozete pisati "republicki" ! Republika S je samo naziv za entitet, a ne uredjenje tog entiteta!
Žao mi je što uživaš u zabludi.
Republika Neradna ???
(Stavi nacionalosticki komentar ovdje)