Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mirsadi i njenim clanovima. Mirsada je jedna pozitivna osoba koja je posvecena radu u svojoj organizaciji. Takve osobe treba postovati koje sa malo sredstava i problemima koje invalididtet stvara uporno rade za poboljsanje polozaja svih OSI.
Muhamed Ramovic Rambo...za predsjednika drzave!
Toliko pozitive iz ovog Gorazda, fakat grad za primjer!
Svaka cast i ovim ljudima koje se bore s tako opakom bolesti a i ovima koji su im dali mogucnost da se osjecaju korisno i pored sve te svoje borbe. Za svaku pohvalu, samo da napredujete i da se odrzite jos dugi niz godina, zelim vam puno srece. :D
haj' da nesto i lijepo procitam jutros
Znaci nemaju ni minimalnu platu.
za svaku pohvalu ... ovo se zove lijepa vijest