Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuvajte se narode. govorim iz iskustva
Ljudino džaba je gluhom šaptat,sve pametnjakovići. Sve doktori nauka. Nemaju ni srednju. A kad se priča o 5g,to bi lupalo tornjeve. Grdne rane.
Bravo, sad ce jos veca zaraza biti kad neko donese u skole pa kad se djeca zaraze, pa porodice kad dodju kuci, pa roditelji na poslu ode onda sve u pm
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Znam da nema veze sa temom ali ja bi volio da ništa ne radim a da imam para svaki dan. Eto toliko...
@Yugoslavija Duuugo pošteniji komentar nisam pročitala...Eto i ja ti to isto želim...
Gdje je visak smrtnosti? Ako je toliko opasno? U Hrvatskoj cak skoro 2000 umrlih manje nego za isti period prosle godine! O cemu pricamo ovdje uopste?!
Gdje je visak smrtnosti? Ako je toliko opasno? U Hrvatskoj cak skoro 2000 umrlih manje nego za isti period prosle godine! O cemu pricamo ovdje uopste?!
Manje ljudi u drzavi svake god isto tako i u Bosni
Zakucali 300.
Dzaba vam maske u marketima kad idete na muziku svaku noc, glupani.
Prognoza za treći talas korone se predvidja u kockarnicama za mjesec decembar sa kvotom 12
Ostani doma i ne izlazi vani dok si ziv i ne crkneš od gladi.. Kad te nadju krepalog o tebi će klix pisati kao žrtvi tkz korone .. Bit češ nam ... samo broj 🤷‍♂️
"Ja, i?"
Masalla, naj jaci smo
ne idi dole slucajevi a sve se polako otvara
U oktobru ili novembru će bit novi karantin 1000%.
Danas, 17.9.2020, BiH je prešla neslavni rekord po broju umrlih od koronavirusa u zemljama ex-YU. Time je pretekla i Srbiju i ima sada 745 preminulih. Sljedeći rekord je smrtnost po broju stanovnika, koji drži Makedonija (32), Bosna je trenutno 22 na 100,000. Trgnite se.
Majorizacija!
Mašala
prebacili smo 300 lallalaa daj policijski sat 2-3 dana, da se ustedi para
Znaci Švedski model