Željko Komšić
0
U posjeti selu Briševo
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ero marsh stoko u tor, ostavi se naseg predsjednika. Nisi ti jedini Hrvat na ovim prostorima konjino budalasta.
Sta ces ti Dzafere Komsicu na grobovima hrvatskih pacenika???Ti si izdao svoj narod i mi samo mozemo pljuvati po tebi..Postao si sluga krvavog Harija i svoje zene Sabine i zato daleko ti kuca od nas Hrvata......
Jedina bijela tehnika koju imaju Bošnjaci su ovce. Što se tiče ove rugobe se slike čuo sam da dobro kara bijelu tehniku.
nego kad ce optuznice protiv tadicevog cace, cosica, jovica, kostica, bulatovica, svih srbijanskih generala i oficira u to vrijeme, srpskih novinara i kostunice? ha komsicu? usutio si se pppicccckkko? ma ja bolje prodavat \"multikulti\" iskljucivo blesavim bosnjacima od bascarsije do stupa i uzimati lovu na tome?
jesu zlocinci ratko i radovan krali aute, zamrzivace, wc solje, stednjake, videorekordere, TV itd ili su u pola cetttttnnnnnicckkkkkiiiih banjaluckih kuca sve te ukradene stvari? ne znate za pricu kad su se ccccceeeetttttniiicccki \"junaci\" vracali iz \"oslobadjanja\" bosnjacke i hrvatske bijele i ine tehnike sa kamionima i kad je bio istovar? znaju to oni u banjaluci, je li tako ccccceeeeettttnnnniiiccccii?
ma ja sve cccceeetttnnniicccke zlocine svalimo na rasu i ratka koji nisu ni prismrdili bosanskoj krajini mladic je bjezao iz nje sa metkom u guzici hajde kopile komunsticko trazi hapsenje 50% srba iz bih koji su zlocinci, ne svaljuj sve na zlocinacki dvojac srbi su kolektivno krivi
@zigolo a ja kod tvoje
Pa on i jeste volina za seoskog sijela......a dje bi to on drugo i isao
ti u brisevo a ja ti kod zene