Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helloooo Bing kako brat !!!!! BiH ce prodisati punim plucima kad ovakvi likovi budu drzali sastanke u zatvoru !!!!!!!! SIKTER BAN-DO .........OVAKVE INDIVIDUE SU RAK RANA BiH DRUSTVA.......JOS IM SAMO VRHOVNI PRIMITIVAC IZ LAKTASA FALI !!!!! SIKTER
Đes ba MITRE đetiću, ša ima u Najnovijem Pazaru, jel pao snijeg po Prokletijama iznad Gusinja.
Jedan spisko pare od državne banke drugi upropastio državnu vojnu firmu. prava raja.
Sta se oni dzaba sastaju, Niti jedan nece biti u vlasti, kako federalnoj tako i drzavnoj
Dva mogula se sastala o budućoj lehalnoj i nelegalnoj saradnji.
Izbor lopova BIH 2010. Ko je vise krao? Ko je vise varao? Uska je to utrka. Vazno je biti sminka dok lazes ljude. Kad bi se preda mnom ovako rukovali odmah bi znao da sam vec prevaren. Samo Dodika i Edhema Bicakcica nikada nece stici.
@darwin klovn.......he-bo ti zeleni zub.....mame malo sponzoruse !!!!! SIKTER....@ MITAR de-gen........e moj mitre zgubidane cobanski......jel ti toliko lose kad sam sebe lazes !!!!! SIKTER
Moram javno obznaniti da mamica Zelenog zuba ima krasne guzove. Licno isprobao.
Svaka cast gospodine Radoncicu. nazalost, nemate vi sansi kod Bosnjaka jer hocete da zaposlite ljude. Bosnjo je navikao na sadaku i socijalu, a ako bas mora nesto raditi onda samo neki fiktivni posao na budzetu. Zato je propala federacija a Srpska postala bolji dio BiH.
JESU SE SASTALA DVA NAJVECA LOPOVA
@locigo: Cova zah eBAvati leti iz vlasti. Ima tu HSP,radom za Boljitak,i HDZ 1990. Nigdje veze. HDZ90 ide uz Čovića. Dogovorena je suradnja između dva HDZ-a. Gdje jedan, tu i drugi. Ad acta. Zlatku za izbor od nebošnjačkih stranaka, ostaju još samo mesari i zubar Zvonko, zvani Valter-Wolf. Ako to Zlatku bude dovoljno i uspije da sklopi program i koaliciju s njima na federalnoj razini i sve to progura kroz federalni dom naroda, onda mu doista želimo mnogo sreće. Trebaće mu.
PRVADA ZA OVE DVA KRIMINALCA I LUPEZA!
Oba zlikovca su pored toga sto su teski kriminalci, takodje i stari kadar srbijanskih obavjestajnih sluzbi.
Gdje im je laktaski kum?
Mafija sklapa savez.
Covic je ovaj sastanka inicirao cisto da isprepada SDA,kako ga ne bi izbacili iz vlasti. ono sto je sigurno je da SDA nece sa Radoncicem,nece ni SDP a nastavli se Cova zah eBAvati leti iz vlasti. Ima tu HSP,radom za Boljitak,i HDZ 1990.