Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi pripadamo Sarajevu
Dzeko je protiv pripajanja Olova nasem kantonu. A dijamant se mora slusati.
dobro dosli:) ovde i pripadate @igy- get a life
Protestirajte koliko hoćete. Nema pripajanja.
Pa pita li iko građane kantona Sarajevo????????????????
Mislim da bi na isti način trebala poći i Breza, jer je i ona do rata svim svojim resursima (koje je tada imala - 2 rudnika, vitex, et.). Takođe je pripadala i po pitanju zdravstva, penzionog i sdr. I dalje se većina potrebne dokumentacije nalazi u Sarajevu itd. itd.
uuu yebo vam olovo familiju dosadnu vise ! aaaa reptila strasnoo..
Ti ces nekome da kazes ?? Ti si seljacina, imbecilu maloumni. Ako vec nekoga nazivas seljacima, daj neki argumenat a ne samo pisat tako. Olovo je divan grad, i ima vise od 10.000 stanovnika
ti si seljak nad seljacima ;)
kad je krkan poput tebe vec tu, nece smetati i 480 stanovnika olova, welcome olovo
Još više seljaka u Kantonu i gradu.