Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Broj Srpskog naroda ( i u BiH i u Srbiji ) , se smanjuje , po svim podatcima , više stanovništva umire , nego što se rodi , i taj broj je na nivou Srbije negdje oko 30000, godišnje. Sve je jasno , ko hoće da shvati. A , oni iz šumske republjik , oni samo lažima i petljavinama nastoje nešto ušićariti , ali đaba . Ono što ste spremali drugome , vama se vratilo u velikim opancima. PS dok se ne objave rezultati popisa , a i kasnije , šumnjacima preporučujem da čitaju sabrana , braće Tarabić.
Sad treba vratiti kraljevinu Bosnu to je nasa drzava. A srbe spakovat na traktore i u pasaluk kod svoje brace srba ili u tursku svejedno
Sad treba vratiti kraljevinu Bosnu to je nasa drzava. A srbe spakovat na traktore i u pasaluk kod svoje brace srba ili u tursku svejedno
petak pa danas nemogu djuma vikend umorni itd
@Jasmin28 svi se caste to su intelektualci
@Jasmin28 ko to zna mozda bi mozda nebi davno je bilo treba ici naprijed
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je isto ko da si se razveo od zene dao joj pola imovine pa sad ne mozes gledat da je neko drugi jebe. Cuvaj zenu!
Nisu mi jasni ovi pljuvatori, cuj da manjina postuje pa nije to poenta popisa pavijani, vi kontate koga bude vise vlada ili kao bude mu bolje sta li? Brojno stanje ne mijenja ustav nije to ko stoka na farmi koliko god vi htjeli 92 je davno prosla... Bas bih volio da bude BiH 100% sve napaceni bosnjaci bas me interesuje da li biste bili sretni sigurno kontate to bi bilo super a nemate pojma koliko vam je Raso valjo:)
hajde vise nas prebrojite
Otkud vam samo taj broj od 56% kad nikakvih rezultata jos nema. Ponavljate ko papagaji i ostrastili ste se. Na kraju ako vas bude i 51% zalicete se kako ste zakinuti jer ste ubjedili sami sebe da vas je 56%. Nidje veze. Stvarno ste blentovine kakvih nema. Kako ste zaboravili tako brzo da ste pred popis imali Bosance koji ni po sto nisu htjeli da se izjasne Bosnjacima? Zbog njih je i vodjena kampanja bitno je biti Bosnjak. Ajde malo oladite. Niste u zavidnoj poziciji da ciljate na 56%.
Zavod za statistiku RS će objaviti rezultate popisa a poturčenjaci i 200 000 poturica iz dijaspore mogu samo da plate kazne zbog davanja lažnih podataka
mater vam yebeeeeem, mater vam yebeeeeem Maajka je car
56 % pozicija u strukturama vlasti, 56% svega i svačega od naše BiH......... Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.....
@BilbordBosnjee Ima bošnjaka širom BiH - rezultati popisa se moraju ispoštovati, kuće su obnovljene - povratak se dešava.... Bitno je biti Bošnjak - činjenica da si Bošnjak je ogromna prednost, to ti garantuje prava jer ti pripada 56% svega zajedničkoga..... U jedinstvu je sanga Bošnjaci.... Samo SDA na svim nivoima.
@HM 2011 Brojevi rastu iz dana u dan - U jedinstvu je snaga !
Mi u BIH smo kao govna,malo nas a smrad se osjeti daleko.To ti je kad u bazen sa cistom i pitkom vodom ubacis lopatu govana voda je govnava, nemoze se ocistiti i nece niko da je pije.
Na popisu baš vrijedi izreka: BOŠNJE NA APARATIMA
Definitivno najbezobraznija i najperverznija grupa ljudi na planeti - Neće da budu Bosanci i Hercegovci, hoće da budu sve ostalo, sada kada smo se svi izjasnili kao sve ostalo - sad im ne paše.... ugroženi im interesi..... Šta sad ?
Jel napokon svim pripadnicima naroda, bez obzira koje insignije nosili na glavi i šta predstavljali - jel napokon jasno ovo sranje oko izjašnjavanja i popisa, ako je jasno - jel ima mjesta ikakvim prigovorima, bilo kakvim sranjima ili bilo čemu ?
dajte im popisnice, pa neka nešto korisno urade, prebroje nas i da znamo koliko nas ima. neka majkić dušanka bude odsutna zbog tačnosti podataka 😉😛