Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo neka se gradi i da se vidi neki pomak, odma je bolje
Da je otvaranje nove đamije Bakir bi došao,međutim ovo ga ne interesuje.
Jel?Zanimljivo da se nesto zajednicki slavi!
Bice dobar za sušenje veša, jer vodi nigdje, nema pristupne ceste. Misli Dodik preveslat Latine....
Bice dobar za sušenje veša, jer vodi nigdje, nema pristupne ceste. Misli Dodik preveslat Latine....
Otvara se kad?
Nista Hrvatska ne sabotira. Integral je izabran na medjunarodnom javnom natjecaju kao najpovoljniji ponudjac za gradnju spojne ceste do Okucana. 47,5 miliona€ je cijena bez PDVa i znaju se rokovi izgradnje.U suprotnom se placaju penali.
Golf 2 > Rimac Nevera
Mostovi su potrebni za spajanje ljudi,ali ovaj most je rezultat interesa RS ciji zvanicnici su se oglusili o nepravilnosti po BiH zarad interesa RS koje su se desile prilikom izgradnje mosta Peljesac.I tako ce ici unedogled.Blokade na sve strane.
Hoćel opet Rimac prvi proći? Kontam ovo mu je nabliži put do zavičaja.
Će Milorad opet nazdravit s čašicom dizela?
Mislite , svečanost za poklon ba-ji , za njegovo protivljenje zahtijevu BiH oko P.mosta , države na čijem je čelu i čije bi zakone i intetese trebao da štiti , pod prijetnjom krivične odgovornosti... Jer , tako se je zakleo prilikom postavljanja na dužnost..
Koji je to konkretan interes BiH ugrožen Pelješkom mostom? Vidjeli smo da ispod mosta prolaze najveći kruzeri, dakle pravo prolaza nije ugroženo. Vaši političari htjeli su iz tko zna kojih razloga spriječiti Hrvatsku u spajanju svojeg teritorija. Planovi su vam naravno propali.
@gooUser1648310556 Nikakvo propadanje planova..isl., nego čista logika i zakonitost zemlje koja je pimorska i koja po tim regulama mora imati popuno otvoren pristup međ.vodama, a to se izgradnjom ma koliko velikog mosta ne riješava Sve je trebao riješiti sud u Hamburgu , ali croatija je našla ba-ju i to tako zataškaka.Slovenija je dobila takav isti spor , jer nije imala kvislinga...
Šteta što Hrvati sabotiraju put za dalje i usporavaju ali fobr. Ko prelazi prelaz u Gradišci zna kako je
Isto kao kad bi zavrsio kucu i pravis festu za useljenje a tu neces jios da zivis. Prvo sve zavrsite pa onda otvaranje. Pocekat ce se jos dok susjedi ne zavrse prilas i granicni prelaz sa njihive strane e pa onda festa i otvaranje. Ovo hajde pred izbore da jedna stranka pokupi koji glas.
Djaba vam sve kad nema ceste ne mozete kao hrvatska napravit spektakl odroni politicki