Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji za Bosnu po cemu? Prijatelj Bosne po cemu? Molim te navedi mi i jedan primjer. Da slazem se sa tobom da su demokrate izgleda vise naklonjeni srbima ali to je zbog toga sto ih i ima u demo partiji. Dok su republikanci vise naklonjeni hrvatima, jer njih ima vise u republickoj partiji. Oni ce prije podrzat srbe i hrvate nego bosance, odnosno bosnjake. A i znamo zasto. A sto je najvaznije, ovi gore, kao i demokrate, jure samo svoje interese. Prije nego sto i jednog stranog politicara nazovete prijateljem BiH i Bosanaca pogledajte kako oni tretiraju svoj narod. McCain bi prodao obican narod bogatasima u ropstvo. A Lieberman je veci predstavnik privatnih kompanija i Izraela nego li i jednog Amerikanca. Lieberman senator from Aetna.
Dok su bosanski amerikanci (dijaspora), navijali za Obamu koji ima prosrpski nastrojenog Emanuela Rahma, dotle ovog prijatelja Bosne niko iz Bosne podrzavao nije. Gospodo, greska u koracima. Republikanci su uvijek bili bolji za Bosnu od pedokrata.
kao americki drzavljanin iskreno vam kazem ova dva su najveci zlobnici na svjetu. da mogu i rodzenu mater bi prodali. Ovima nije nista za vjerovat, obojica su fanatici u svojim vijerskim i politickim gledistima. A koliko se sjecam stari Bush i republikanci su javno izjavili da ratovi u bivsoj Jugi nisu njihov biznis i da se nece mjesati.
Judeokršćanska ekspedicija dolazi u zaostaloprimitivnozatucanonazadnomuslimansko selo.Gospodine,smiluj se. P.S. GOD BLESS U S A
lizi ga ti Putinu hahahaha
sad ce muslimani jojjjj ciko amerikanac oni zlocesti srbi nas maltletiraju heljp pljizzzzz basniaa smrc smrc jec jec pomozi nam ciko amerikanac mi cemo ti oblizati gu,zu
Bolje je imat Mc Caina ko prijatelja neg ko nerpijatelja...a ko drugo svaka podrska BiH-i od Amerike je dobro dosla! Welcome to Bosnia and Hercegovina and Seher Sarajevo Mr Mc Cain! BiH4EVER!
America: YES WE CAN Bosnia: YES WE CAN´T
dva covjeka koji mrze muslimane i pozivaju na otvoreni rat sa Islamom dolaze u Bosnu??? Ovaj jevrej liberman je najveca americka politicka gnjida!
***G O D B L E S S A M E R I C A***
sta ste se US rali?!
Pa zato su hapseni oni nesrecnici u Maoci!!!
Evo novih gospodara, Bosnje, spremite jezike za novu rundu lizanja shupka
Pa to je zato sto je Bob Dol SIPTAR porijeklom, moja ti, a sto se tice McCaina ni on sam nije siguran hoce li ziv stici u Sarajevo jer mu ceteresnica viri iz ociju... I nemoj se tjesiti, Americi i Europi je pun k... mu sl i ms ns i njihovih sranj...tako da vam se ne pise dobro u sledecih nekoiko godina, moja ti..
Hoce ovaj seRator????