Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to javna rasprava opet u Skupstini. Morali bi dati narodu istinsku sansu da progovori, npr. na mitingu pred skupstinom. Banda hoce opet da nas izradi.
KUCNUO JE ZADNJI CAS - BOSNA I HERCEGOVINA USVOJILA SVOJU SMRTNU PRESUDU Izdajnici su zdruzeno krenuli u akciju i sada je jasno da ce biti uradjeno upravo ono cega smo se godinama pribojavali - u Skupstini BiH ce biti usvojen Amandman na Ustav o Brckom, cime ce biti izvrsena dobrovoljna promjena daytonskog Ustava, a to znaci lagalizacija i cementiranje genocidne RS. Sjetimo se jos jednom, Silajdzica smo ubjedljivo izabrali za clana Predsjednistva BiH jer je obecavao da on to nece dozvoliti. On to jos moze sprijeciti u Predsjdnistvu, staviti veto kao Bosnjacki clan predsjednistva, a to bi mogao isto uraditi i toboznji Hrvat i \"zlatni ljiljan\" Zeljko Komsic.