Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodite dodu odmah u tvorza za krsenje uskoro donesenog zakona u proslosti.
Servi su bili i ostaju genocidan narod........! Srbija i srbi su ub.ice i monstrumi........za sva vremena....!
Ne znam samo sta pokusavate sa tom politikom zrtve...? Valjda vam je jasno da BiH nikad nece biti vasa drzava koliko god se trudili krvnicki Srbe da ocrnite, oni imaju prava koliko i vi ;) Morate da saradjujete sa njima koliko god vam se svidjalo il ne svidjalo
A sta cemo sa genodcidom koji su bosanske snage na celu sa N.Oricem izvrsile na srpskom narodu od 1992-1995. 3700 zrtava, svi civili, majke, zene, deca, starci.... Da li ce negiranje tog genocida biti politicki i pravno prihvaceno ili ...???
E ti nisi sudija, a jasno je i zasto nisi.
Zlocin u Srebrenici po definiciji genocida NIJE GENOCID
Realnost je da svi vi koji negirate ubistvo nevinih osoba ste bolesni. Pa zar je bitno da li je neko musliman, pravoslavac, budista, ateista i sl. ako nije nista uradio i dodje mu neko i izivljava se nad tom osobom radi neke moci. Pa ako ste imalo ljudi, zar u vama, to ne izazove bijes. Pa jel imate uopste osjecaja za pravdu? Kako neko moze reci da podrzava ono sto se desilo u Srebrenici, kada se nadju kosti dijeteta koje ima 8 godina. Jel ono nekome krivo ?
Genocid nad kome?
Sad ce i RS da usvoji zakon kojim se kaznjava negiranje genocida nad Srbima u I i II svjetskom ratu, kao i minimiziranje srpskih zrtava u proteklom ratu. Takodjer, bice zakonom kaznjivo velicanje ratnih zlocinaca Ganica, Dudakovica, Orica, Silajdzica, Divjaka i ostalih.
Da li to vazi za sve koji na teritoriji F BiH daju izjave kojima negiraju genocid,kao npr. u Predsjednistvu BiH,Vijecu ministara, Skupstini BiH idt. Nece li uslijediti Zakon o zabrani govora istine RS-a
Aferim