Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije 7 nego 8 godina, skola se gradi od 2006. godine. Sredstva za place uposlenika je kanton odobrio prosle godine u augustu, tj. prije pocetka nastave, kada je i imenovan ovaj efendija za direktora skole, a radilo se o iznosu od oko 750.000KM, to mozete pronaci na internetu. Samo se pitam sta ce se desiti kada opet padne kisa, kao prije 2-3 sedmice i vode oko skole bude do koljena, a kanalizacija se pocne ponovo vracati unutra. Djeca u ovu skolu vise nece ici nego sto hoce, ako bude nevremena... A da ne pricam kako su Halilovic i prohic jedan drugom pravili posao na ovom zemljistu i za opstinarima prali novac (dok su bili u dobrim odnosima). 2005. godine Halilovic radi Kakanjsku ulicu, i svu zemlju i asfalt dovlaci na ovo zemljiste, gdje se vec znalo da Prohic iduce godine treba poceti sa gradnjom, onda ovaj ponovo odvlaci taj opad, koliko li je tura bila?
Obicna skola,nista posebno ali jeste posebno za razmisljanje gradena 7 dugih godina i preskupa je,helem neyse,nasa posla....
Cak 8 :)
ne mozes napravviti nista za milion normalno kad se metla placa tisucu konvertibilnih maraka nabijem i tebe i tvog dobrog prijatelja...
Sa srecom dacima..
kad vidim ko je direktor sve mi je jasno
realno svjedoci smo svi bili velike krađe i stagnacije na ovoj školi, sve dok nije došla nova vlast do prije dvije godine... tad je Ilijaša krenulo ;)
Još samo da su konkurse za zapošljavanje gdje objavili bilo bi regularno 100%. Al SDA ko SDA :-)
haha još da su ti na vrata došli pokucat "ee paša oš radit" nemojte srat ba ništa vam ne valja, ljudi uradili za 2 godine u ilijašu što neki nisu za 17, tj. 5 kad govorimo o školi ovoj konkretno!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nosilac posla je bila Miprogradnja koja je u medjuvremenu propala...Skola je zjapila prazna svo ovo vrijeme..i gledaj boze velikih mestara...cudo..u osvit izbora dobijamo skolu.Ma hajde...leteci cirkus Montija Pajtona..