Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga NSRS, postoji mali problemčić: krajnji tumač Dejtonskog sporazuma je Visoki predstavnik, potpisan u Aneksu 10 "izvornog Dejtona".
Bonska ovlastenja nisu u Dejtonu...ona su donesena 1997. godine mimo Dejtona.....a ovaj Šmit e nelegitiman, tako da može biti tumač samo u 23% ili koliko se dogovorite s Hrvatima
Odlično si rekao, TUMAČ, a ne neko ko ga ima pravo mijenjati kako njemu ćejf.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za početak, dozvolite da dječa uče bosanski jezik i prekinite negirati genocid!
Ili smrDljivo kao truhla naranca.
Naranca @ tebe izgleda neki Bosnjo razocaro i nemozes prebolit. MeHko ti srce izgleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste li odbacili odluku o smjeni Poplasena i imenovanju Dodika?
Potpisali ste i tačka!Pokrenite to pitanje u parlamentu BiH ili ćete svi u zatvor, prošlo se vrijeme srbovanja !!!!
potpisali izjavu o ne krsenju dejtonskog sporazuma a sami oni krse taj isti dejtonski sporazum od samog pocetka do danas. Koje licemjerstvo negatora genocida i odpada ljudskog roda
Ovi se sjetili poslije 10-20 godina od prenosa nadležnosti na drzavni nivo uz lično njihovu saglasnost u parlamentu da im se to bas i ne sviđa i nazivaju to kršenjem "Dejtona ". Ima li iko u vlasti RS normalan?
Eto Dodik, tvoji se digli protiv tebe i tvojih zakljucaka.
Uvijek sam u dilemi,dali su ovi u NSRS glupi, neuki, bezobrazni, ludi, omadjijani, zaostali u razvoju, nebeski vanzemaljci, sluge SANU-a, ruski piuni, genetska greska ili sve to zajedno.
Dosta vas je više i rs-a.
Praver serbsku odstupnicu ukomponovano sa vekovnim tradicijama i bijedama.
Ma šta imate očekivati od povampirenih genocidnih ortodoksnih krščadijaca? Pa oni i danas snohaće svoje kćerke i lapotaše starije, samo to kriju kao zmija noge. Otiđite u bilo koju kafanu u PC entitet i pitajte jel ko snohaći kćerku, pola kafane će vam dići ruke. Kod kršćadijaca je to tako. Bolesna vjera pa samim time i bolestan narod.
Koga oni ovdje lazu, a cijelo vrijeme krse dejtonski mirovni sporazum i ustav BiH koji se nalazi u tom sporazumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Živela Repiblika Srpska sa svim svojim Dejtonom propisanim nadležnostima 👍👍👍
@gooUser1640156927 Možeš li malo opisati kakav je osjećaj buditi se u zemlji gdje si se rodio a koju mrziš iz dna duše,da ti je da se raspadne a ne može.Možda je jedino rješenje da se objesiš.
@fb Život u Republici Srpskoj je odličan, hvala na pitanju
PRESTANITE NEGIRATI GENOCID!!!
Sikter bando.