Dodik gledao finale NLB lige
0
U nogometu bi navijao za Hrvatsku, ne za BiH
Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma koga briga za koga bi glupson navijao
Za ciju \"nasu\" bih...???????????Terosristickofanatiziranoislamsku?????????
bilmezu,niti Srbi niti Hrvati nikad nece navijati za ovakvu nakaradnu tvorevinu..Lijeci se od velikoSrpskog komplexa!
I ja bi isto!I sta je tu cudno?!
E moji Hrvati.Da ste malo bili pametni 92 i da ste sa nama Srbima stali na front ovaj turski otpad bi nesto sa ovih prostora.
koji kreten. snajperom u vugla.
i jos da smo pametni pa da ne komentarisemo, ovo njih hrani, komentarisanje i pridavanje vaznosti, treba ga na IGNORE staviti, nije vrijedan komentara, samo VAM se slova na tastaturi izlizuju DZABA :)
Stvarno mi se ovaj covjek gadi.
JOOOOOOOOOOOOJ SELJACINEEEEEE U PM HAHHAHAHAH
iSTINA BOLI,AAAAAAAAAAAA?
Sta je periguzi ? Vi bi ste, da vas neko voli i navija za vas na silu ! Demokratski je da covijek ima pravo reci,sta iskreno misli i osjeca ! Gospodine Dodik,imate podrsku iz dijaspore !\" BRAVO !
mora da su ga dobro docekali kada im se ovako uvlaci.sta je vazno za koga on navija.ocigledno je naslutio svoj kraj kada je ovaki.smjenit cemo ga on nije vrijedan pozicije na kojoj je.
JA, KAO ŠTO JE OPŠTE POZNATO, NAVIJAM ZA.... .... REPUBLIKU KOSOVO!!!! ;-) :-D ;-) TAKOĐER, OD LJETA PA NAOVAMO ĆU NAVIJATI ZA DVIJE NOVE DRŽAVE, A TO SU REPUBLIKA SANDŽAK I REPUBLIKA VOJVODINA ;-)
NJEGOVO PRAVO DA NAVIJA ZA KOGA HOCE, KAO STO TO PRAVO IMAJU SVI U SARAJEVU STO NAVIJAJU ZA TURSKU PROTIV SRBIJE !!!
I ja bi navijao za Hrvatsku! Zapravo već sam navijao i navijam. HRVATSKA! HRVATSKA! HRVATSKA! HRVATSKA!