Podvig Dražena Glavinića
133
U Neumu uhvaćen gof kapitalac od 40 kg
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I clanak o ribi ste uspjeli pokvariti sa nacionalizmom.
nista dok se janjetina ne upeca.
e nema ovih cudovista samo kod neuma nego u cijelo jadranskom...pa se vi samo kupajte u dubini....samo vi idite iza one mreze s lopticama (ili kako mi muslimani tu mrezu s lopticama nazivamo tespih)
Da riba valja, vuk bi skakao u Nerevtu, a ne u krdo ovaca... :D
koko muslići mole po međugorju hljeb hljeba gospodaru naravno u braće hrvata rate od jutra do sutra zato što im je alija rekao da će kašikama od zlata jesti e zato oni dolaze u Međugorije jer su Hrvati majorizirani i maju brdo love e zato dolaze Muslići i mole da im se da nešto eto to vam je tako. Pa ko je ovdje majoriziran.
Nije upeca0o već UBIO!!! Drastična razlika!!!
Nova katedrala u Neumu, izgrađena 2012, koju je sa 55% sponzorirao Vatikan: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/2/22/Nova_crkva_u_Neumu_i_Hotel_%22Sunce%22.JPG
riba se lovi, peca, divljač se hvata. hvatati znači nešto uzimati u raširene ruke. obrazujte se kako treba...
al će se feštati još butulju domaćeg bjelog,ihaaaa....
To BOSANAC odma na rostilj meče nebi ga nikad pustio da se i dalje razmnozava hehe
Necu se vise kupat u blizini Neuma, nisam znao da ima ovih morskih čudovišta!
Kako se samo mlade katolkinje vole majorizirat u Međugorju... uhhhhh :))
Nas 7% populacije uvijek nešto spominjemo 24% teritorije...
Eto izaberi koje nacionalnosti post ti se dopada pa vidi dva su neispravna jedan je ispravan jer je iz \"prave\" nacije
Evo i ovako. Meni generalno ide na zivce plitkost i nerazumjevanje hrvata za detalje. Kao sto je bilo i sa tornjakom koji je kao hrvatski pas jer ga uzgajaju hrvati ili je neumsko more hrvatsko jer na njemu zive hrvati, u vrga niko nije rekao da je rijeka miljacka bosnjacka, ili boracko jezero bosnjacko. Jel onda i fojnicki samostan sad bosnjacki jer je u fojnici vise bosnjaka. Bosnansko more, bosnasko jezero, bosanski pas, bosanska krava, znaci geografski locirano a ne plitko nacionalno supljoglavo pripadajuce nekome.
Jel pod ovim imenom post postaje neistinit i neispravan? Meni generalno ide na zivce plitkost i nerazumjevanje hrvata za detalje. Kao sto je bilo i sa tornjakom koji je kao hrvatski pas jer ga uzgajaju hrvati ili je neumsko more hrvatsko jer na njemu zive hrvati, u vrga niko nije rekao da je rijeka miljacka bosnjacka, ili boracko jezero bosnjacko. Jel onda i fojnicki samostan sad bosnjacki jer je u fojnici vise bosnjaka. Bosnansko more, bosnasko jezero, bosanski pas, bosanska krava, znaci geografski locirano a ne plitko nacionalno supljoglavo pripadajuce nekome.
joj da hoce koja riba ulovit mog kapitalca!!!