Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZATO TREBA POD HITNO PRAVITI MUP HZ HB I TU UDOMITI SAMO RVATE.
A u MUPU F BiH SRBA NI NA MAPI A HRVATA SAKA JADA. TALKING ABOUT GENOCID ETHNIC CLINING AL NAJBOLJ : BORIMO SE ZA SUVERENU NEZAVISNU NEDELJIVU BOSNU I HERCEGOVINU !!! OGLEDALO MAJKA !!!
uskoro 59 posto Bosnjaka i 11 posto Hrvata u BosnjackoHrvatskoj IslamskoVatikanskoj BiH! B-osnjacka i H-rvatska Drzava!!
Ali zato u u FMUP-u , MUP KS ima skoro jednak broj i Bosnjaka i Muslimana I Hrvata. I sve to zahvaljujuci SDP-u i Zlatku Lagumdziji.
Ko su bošnjaci? Koja je ono definicija? To su krščani koji su za vrijeme turske vladavine prešli (za par zlatnika) na islam. Pravi naziv je : p.oturice. Eh što nas ti t.urci zajebaše. Da nas nisu okupirali sad bi bosna bila druga svicarska, jedan narod, jedna vjera i bogata zemlja
Provjereno je da u SIPA radi 60% srpskih ratnih zlocinaca, ali posto je srbin direktor SIPA to se krije !
Podaci sdu zaistra zabrinjavajući,a li da li je neko provjerio sturkturu zaposlenih u MUP-.u i Upravi policije u FBiH?
Mnogo bre ima muslimana takozvanih \'bosnjaka\'\' u MUPU-R.S. To su sve cisti spiuni Al-kaide i Poturica.To treba sve otpustiti i poslati u Poturkiju 24% jedinstvene im domovine.