"Izborili ste svoje"
0
U Mostaru uništeni plakati HDZ-a BiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo vam smetaju Srbi odnosno \"Vlasi\" jer svaki srbin je Cetnik...pa onda kad malo utihne na red dodju Hrvati i sve price o multikulturalnoj Bosni padaju u blato...papani papanski
antihrvat \'jeli\' je točno na hrvatskom jeziku,a na tvom turskom je \'je li\'
antihrvat, nakarindjam ti se mamare dok uzima abdest, seljacino iskompleksirana!!!!
mrzi kompletnu naciju a mene ispravlja radi gramaticke greske...... o boze... @antihrvat, jesi idiot - dokazujes to sa svakom porukom. zato bi najbolje bilo da vise nista ne pises.
antihrvat, a ne smeta ti konstanta promocija SDA, SBiH i SDP-a na ovom portalu?
@antihrvat:niko te ne tjera da dolazis na sa-x,eno ti bh muslim monitora ili saff-a,pa citaj sta ti vise odgovara.
Ma to su vam se turci ubacili na vašu stranu pod okriljem noći :-)
jeli... je li to znači \" jeli, pili a nisu platili \" ili \" je li \". Opismeni se, pa onda druge nazivaj idiotima. A za iscjepane i išarane plakate... meni je veca vijest kad bosnjacke povratinke napadnu i bacaju im bombe u kuce, ali ove sarajevske Hrvate ( Sokce ) slabo to interesuje. Njima je do isaranog plakata HDZ-a ili jos bolje kad moze da se pljune po islamu. Jebo ovo i ove. Sto li zive medju nama, koji q.
koji ste vi idioti (antihrvat i Borat), jeli to Mostar u BiH ili u Hrvatskoj? ima nas koji smatramo Mostar djelom BiH i htjeli bi znati sta se desava tamo..
Promijenite ime portala iz sarajevo-x u hercegbosna-x. Svakako je zelja i naseg krepanog predsjednika bila da Mostar bude hrvatski... i bio bi da nas nekolicina nije stalo u odbranu do zadnjeg!
\"Izborili ste svoje\" dobro su im rekli
koga briga za plakatom HDZ-a. Zar je vijest što je njihov plakat išaran? To vam je vijest za nalovnu stranu? Vi ste definitivno hrvatski portal.