Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat mi nije jasno zasto ne smijemo praznike komentarisati a smijemo ovako tuzne vijesti!
Boga samo za zdravlje treba moliti za pamet nam je kasno !
Nemamo se mi vise kome ni moliti,od nas je i On ruke dig'o!!!
Narod koji nije u stanju da sam sebi pomogne, nece mu ni Bog pomoci :) tako, da u tom tvom' napisanom ima istine :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadan narod koji padne u ruke nasih ljekara :/
roditelji male djece, cim dijete ima jedan dan povisenu temperaturu odma ga vodite doktoru!
I oni ti kažu "sve je u redu, nekakva viroza vlada", tako odeš 2-3 puta, i onda kad je kasno, kažu ti "Da ste došli bar prije 2 dana". Tako ti je to, nema para, nema odgovornosti, recept za katastrofu u Zdravstvu. Al zato je sad Konaković došao i slijedi preporod ko u filmovima.
odes zbog temp. i fasujes neku bolestčuru.... doktori ne postuju osnovnu higijenu...recimo pregledaju djecu bez maski.... posalju te da izvadis krv...nemaju vate....a i kad je imaju sestra je spusti na stol prije nego ti je stavi na ranu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)