Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jos ocekujem da se u istoriji Mostara od osamostaljenja '92 otvori prva fabrika koja bi zapolila 500 ljudi ...no prije ce oziviti svi junaci iz Hans Christian Andersen-ovih bajki nego jedna jedina takva fabrika
500 ljudi, takva se nije otvorila u BiH, sve neke žnj fabrike i žnj direktori, ne mozes da vjerujes ko se sve danas vodi kao direktor , strah...
Lijepa vijest
Neka se djeca zabavljaju.
Opet glupi novinari, spominju ledenu plohu, a ja sa slika vidim da se radi o klizanju po umjetnoj plasticnoj podlozi koja izvrsno zamjenjuje led!Koliko trebas biti glup, zatucan i površan!!!!!!!!!!!!!!!
mediteranski mostar dočeka i LED samo ne redovne lokalne IZBORE! Čuda jada od Mostara grada....
sva sreca da klizaliste nema krov, morali bi praviti dva klizalista
Svi cemo se klizat uz ogradu nema druge.
ogromno klizaliste 2x2 vise reklama
...klixe, ba, jel to baki naredio da se uklone komentari sa poljine hillsa?
znači umjesto plivača i skakača, u mostaru odsad klizači i padači ... koja simbolika :-(
...smijel se talizat ćirilicom?
odlicno bice posla na ortopedijama
west coast , ne istoriji već povijesti
Svi mi kližemo u propast!
U Mostaaaaaru :) Lijepi grad Mostar. Još da nema onih geo, ustvari nacionalističkih putokaza istok-zapad. A dugo još, nažalost. Lijepi Mostar, opet.
jbt kad izadze ovako normlana vjest ja se trznem uvijek,,reko miracles