Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulice označiti brojevima i mirna Bosna a vala i Hercegovina
Ulice trebaju da imaju notu pomirenja. Sva ova imena izbaciti i preslikati ulice u jednom Dallasu. Ulica Houston, Ulica New York e tako i Mostar umica Bihacka, ulica Kupreska, Tuzlanska. Sto smo majmuniiii toliki
Da nije bilo Jure Francetića i Crne Legije 43. ne bi bilo Srebrenice 95., A zašto ? Zato jer bi svi muslimani uz drinu bili poklati u WW2.
Da pisete o cjenama goriva na pumpama i politicarima koji po ko zna koji puta sebi povecavaju place? Sta mislite o tome potplaceni mediji?
A gdje ulica Franje krivoustog.
Sve te ulice ,, junacina 👎🏼,, treba ukinuti u svim bivsim republikama a sada veeelikim drzavama bivse nam drzave.
Jdm dlxđsđđyđ
čuj vruća tema.......vruća tema je loša ekonomija, teško imovinsko stanje stanovništva, konstantna poskupljenja.........a ovo se lako da riješiti.......jednostavno ulica I/1, ulica II/2 itd......svi sretni
Istrijebiti ujkane sa svakog centimetra naše lijepe Bosne i Hercegovine.
@japija … njihova je koliko i tvoja, koja mrznja Boze sacuvaj
Sad ce se naljutiti i Bozo Vreco, Ramoz Naida jer Baralija trazi da se neka ulica nazove po zenama a ne samo po muskarcima. Sta cemo sa ovim izmedju sto nisu ni vamo ni tamo. To je u skladu sa evropskim nacelima.
Ima li dlaka u jajima?
imena nisu kontroverzna, nego sramotna, fuj đubradi hadezeovska