Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde mujo ne seri. serem ti se i u plus i u dzamiju i u crkvu. USHA
HAJDE MALO OBALITE VAS CETVORICA....Lul oces jel ti smeta ona inat raketa sto odudara i sama od sebe ili te mozda iritira onaj + od 30-tak metara ??matere se svoje najebo!!
blablala, izbori se blize, valja opet stoku nepismenu mobilisat da glasaju za svoje. Jebo vodeni park, ja mislim da treba podici jedan islamski centar na jedno 345000 kvadratnih metara, zar ne primjecujete kako nam fali vjerskih objekata...
E ako oni do sljedeće godine završe sve ovo što su obećavali u zadnjih par sedmica ja ću da završim fakultet do tad iako sam sad druga godina. :)
pa ovi bas bez stida lazu narod. sta bi sa onom centra u sjevernom logoru? dal ce biti mijesta za svu tu gradnju> dobroje pa su lazi i mogu trpati nevidljive gradjevine gdje stignu. otkud im samo voda u mostaru da prave vodeni park?:):):) mora da je svijesno i casno izasao bubalo iz Dzamije juce s dzume i rekao\" ja sam sad klanjao i sad mogu bez stida i srama da opet slazem ovom svom narodu, sto meni i mojoj stranci daju glas na izborima\". krenulo ovog salema pravo a ide mu i prezime pravo uz izjave sto \"buba\" iz glave :):):). kako to dragi Allah predodredi unaprijed, samo treba rastumaciti njegove poruke.
Šta ima vodeni park, ma dajte već dvoje izbore kupuješ glasove tom forom, samo neznam kad će više neko skontati...