Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogovnjavanje Miljacke svaki dan - ispuste se 2,5 tone govana.
Zali boze ribe...
Mogli ste se bar potruditi pa da ispratite tu akciju sa svježim fotkama i fotkama čitavog revira. Da objavite cijene dnevnih i godišnjih dozvola. Ukratko da navedete malo više informacija.
Bravo, potočna pastrmka neće u sarajevska hovna ode ona u bistru Miljacku na Pale!!!
Super, baš je lijepo vidjeti ribice kako se pračakaju u pličaku, a onda ih zaskoće švrake i divlje patke, pa što one ne pojedu, nešto uhvate i ribari, a večina se potruje u gradskoj kanalizaciji zvanoj Miljacka.Kad smo kod kanalizacije kad će kantonalne vlasti donijeti uredbu o deratizaciji i dezinsekciji.Grad su preplavili pacovi, žohari i komarci, a pojavile su se i stjenice. Postoje li sistemska rješenja za spomenuto uz preporuke veterinara i za smanjenje broja vrana.
ahaha. u zagadjenu miljacku? nece aksam docekati
zločin prema ribama :) Da li cete malo onda pojačati kontrole ribolovaca na tom potezu? Gledam neki dan hejbet se nakačilo da peca gore a pitanje je koliko ih ima dozvolu.
Gdje ih se hejbet nakačilo? Na reviru niko bez dozvole ne može pecati. I to samo na jednu muhu ili varalicu. A da poribnjavaju u nevrijeme to je tačno.
Ove jedu fekalije i imaju jedno oko u glavi.
a saran ?
Pustaju ribu u kanalizaciju? Sta je riba zgrijesila?
Ti nisi nikad otišao dalje od Vijećnice pa nemaš pojma kakve je Miljacka u gornjem toku.
Ribice govnarke, ja metropole i kurca bez vode 18/24h
A što se javljaju kompleksaši. Kakve veze ima redukcija vode sa poribljavanjem? A prošetaj malo od brane uz rijeku pa vidi da li je prljava kako misliš.
Nije skupa mlađ 3.000 komada nego gas -maske za 3.000 jedinki.
Ne treba ti gas maska u gornjem toku. Možeš se bez problema i okupati.
@bajrone1980 drago mi je čuti , iako je sinonim za zagađenost miljacka čim se spomene .
Jadne ribice,pokrepace cim osjete smrad i otrove koji se ispustaju u miljacku.
njima će život u Miljacki biti k'o nama u BiH.... pušteni u rijeku, ne da bi živjele nego da bi bile ulovljene
Por(o)ibljavanje ribe u Miljackoj 😁
@FilaFromManila znam kako im je :/
Pustite ih u more. Vece su im sanse da prezive i razmnoze se.