Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" obrazovanje jetima" ma dajte pricajte nasim lijepim jezikom. ono sto ja vidim i osjecam je to da od kako se saudijci "inflitriraju" u nasu zemlju sve je vise "bradonja, kratkih pantola, zena umotanih u crno samo sa prorezom za oci, "umotane" po arapskim obicajima i kulturom itd.." pa gdje nestadose nasi bih obicaji?? ovo sto se desava i radi ne volim, neka nas "dusebriznici arapi" ostave na miru, mi imamo svoju kulturu, obicaje i istoriju.
Šta nam više treba. Imamo sporazum, imamo zlatne kašike.
pročitao sam sve vaše komentare...smiješni ste i jako zaostali na žalost..a živite u EU...pijevat će te kako se svira ovdje a kome se ne sviđa bujurum pustinja
"Ce te"?? Cu, ces, ce, cemo, cete, ce! Esselamu alejkum.
ne može...ćete...ode u čete-četnike
To je jako bitno za sve kršćane u ovoj zemlji.
Isto kao dolazak pape za.muslimane...
Da li u ovom sporazumu ima klauzula ukidanje novotarija u vjeri, kojih su se neuki bosnjaci uhvatili kao da je farz? Da li ce uvesti izucavanje akaida na FIN-u, da studenti konacno nesto nauce.
Kavazoviću šta je s Hodžom iz Klesiej kojeg VehBiAj maltretira, ne vidim da se to pitanje rješava.
umjesto da teze ka zapadu oni se ulizuju ovim bradatim spodobama
Nije ti Reis kriv što crveni kmeri nisu mogli ni milimetra dogurat do EU... Kakve veze ima IZ sa zapadom i težnjom njemu?