Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daju stimulaciju za rasplod stoke, a za djecu i porodilje nema para!!! JOOOOOOJ da mi je biti Staljin u Bosni samo jednu heftu da ih pometem i iskorijenim sve jednog!!!
duvno ne postoji, ima samo Tomislavgrad.
karaj te se omladino !!
Kanton 10 je Livno, Duvno, Govno. Tako nekako. LOL
Otkako je otiso unprofor nema ko pravit djecu.
Iz ovih hrvatskih kantona vecinom se radja u Hrvatskoj, jer se dobija dobar novac za rodilje.
10 to je jamda livno duvno i onaj titov drvar kao i bosansko grahovo
Hajmo Bosnjaci, pravite djecu
koji je kanton 10
Pa i nije loš mjesec, s obzirom da 3 hrvatske županije graniče sa HR i rodilje idu tamo rađat. Što znači da se djeca itekako prave. Samo ne znam ko će ih hranit i čime. Nezaposlenih more a jedva se čeka sadaka od boračkih. Malo nam sirotinje. Stvaramo radnu snagu Europi i vojnike koji će opet kad tad ratovat u ovoj zemlji.
grihota je pravit sirocad zato je to vako