Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
munibe...lave poharani... šta ti dušmani uradiše... xD
Ma baci bombu goni bandu, iz Sarajeva ;)))
pipo haj ovamo pa mi ga malo opipaj. koji si ti komad konja majko moja
je li moguce da postoje ovakvi tipovi kao Munib????
treba vjerovat ljudima ne bi nas valjda đaba uvjeravo
neka kaže Munib čime finansira one sile sponzoruše koje voda sasobom po Bazenima, Bosni itd. i to više njih u isto vrijeme iz noći u noć koje se hvale da ime je dobro s Munibom i da Munib dobro plaća. cijelo Sarjaevo to zna, a vjerujem i šire. On se čak i ne krije od javnosti nego ima i svoje rezervisne stolove u svakoj kafani za njega i njegove pratilje. Jel\' od plate generalnos sekretara Saveza. Malo sutra!
Sudske odluke se ne komentarisu...
SAVEZ NE SAVEZ - TEBI JE ODZVONILO!!!!! ;-) AKO NIŠTA, MENI JE BITNO DA TI MUNIBE MAjMUNE ZAVRŠIŠ GDJE TI JE MJESTO - U KAVEZU!!! ;-)
zavrsi li iko od osudenih u zatvoru. ili presuda i nikom nista.
Samo na robiju, sve ispod je poraz !
Tek se sad vidi koja je ovdje nepravda. Nakon sto nepravedno osudise naseg mozda najveceg patriotu,postenog i skromnog covjeka zvanog Gasi,sad hoce da i namjeste Munibu. Ne daj se Munibe Raja ako hocemo naprijed trebamo: 1) Otjerat OHR i strance koji namjestaju afere uglednim Bosnjacima: Fahru Radoncicu, Munibu Usanovicu, Keljmendiju, Gashiju i ostalim patriotama 2) Zabranit izdajnicku emisiju 60 minuta koja blati ugledne Bosnjake BIH4EVER!
A sjecas se Uske kad si kod Uzeira pio na crtu a? ... Vidis kako sve na svoje dodje, samo lakapo ... ajd vozdra ...
svaka cast pipo care!!!! ma nema potrebe munib je gotov sad malo da bakira izatbegovica nachepimo njega treba u zatvor isto pa dodika pa covica napokon!!! a ovaj jeeeee tebi brate treba malo pameti i obrazovanja pa se onda vrati da na kulturan nacin raspravljash a ako cesh ovako idi na one bloggere pa se raspravljaj sa djecom
Zelim da pozdravim odluku suda.Gospodine USANOVICU nikad usvom zivotu nisi imao nista sa fudbalom.Fudbal treba prepustiti fudbalerima pa makar to bilaBIH.A mjesto ti nije u Zenici nego Vfoci ako egzistira .TREBAS POVEST GOSPODINA PUSINO SA SOBOM
...mso pa kad ce u bajbuk