Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autonomasima uduzet državljanstvo i protjerati a ne ubijati, pa takve poštene lojalne da vidim koja će zemlja prihvatiti?
SVE AMA BAS SVE KOJI SU BILO KOME ZLO NANIJELI I ZLA RADILI PRED LICE PRAVDE I PRAVICNE KAZNE PO TEZINI DJELA.
Heroj a ne zločinac!
Bravo Fahrudine Radoncicu i Bakir I. Iskopajte i rahmetli heroje za koju godinu pa im sudite. Djubre crnogorsko i nesposobno.
Izdajnik je gori od agresora!
Atife legendo, sve si ih trebao pobiti i naseliti Eskime gore.
Mora da je osamario autonomasa
Ovog treba nagraditi! Sve izdajnike je trebalo ovako!
Zato sto ste pucali na sopstveni narod,na istu tu bracu koju pominjes,zato sto ste se udruzili sa agresorom cetnickim,zato sto ste prodane duse!!!Zato...voli ti koga hoces al na svoje se ne udara...bili ste i ostali IZDAJICE!!!
@patos po tvojoj prici ispade da je samo sda branila BiH i cinila Armiju. Iako je dala veliki doprinos (tadasnja sda i ova sad su svakako razlicite price). Ako bi se cijepali svaki put kad nam se misljenja i pogledi razidju sta bi onda ostalo od Bosne... Nemirisu ni svi srbi dodika, ali kad je u pitanju rs svi su slozni da je brane. Tako isto i ovi treci kitarevici.