Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Zagrebu karta 0,50€, odnosno 0,97km. A plate duplo veće nego kod nas!!!!
Ma svakako kod nas pola ljudi vozi se bez karte. Nemamo mi te kulture da trebamo kupiti kartu. Da je 0.50 opet vecina ne bi kupovala.
Samo radi jasnoće - zagrebačka karta od 4 kune, sada nešto malo preko 0,50 EUR - je populistički izum pokojnoga gradonačelnika Bandića, sigurno su bili izbori. No, subvencioniranje javnoga prijevoza je uvijek moguća opcija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta kaze? Poskupio sam vam za 0.4 a mogao sam za 1 km. Sutite dobro ste prosli. A ugovor sa Kinezima o renoviranju pruge od nasih para jos tajan.
Mjesečni kuponi su telativno jeftini, obzirom na poskupljenja. Pa 53 KM je bio i prije 17 godina, a onda idu i kategorije koje se subvencionišu.
Pa haj da su digli cijene kada naprave prugu nego sada kad nista ne radi kako treba..
Ma ja - svi ste aplaudirali Šteti kad je uveo besplatan prevoz za studente i đake. Niste znali da lova ne pada s neba. Ja sam to tada prokomentarsiao: Stavio vam je u jedan džep, a izvukao iz drugog vašeg džepa. Ali, avaj, još tada niste kontali kako glasi definicija populizma.
Šta štetu briga za kartu voza se službenim autom od naših para,a u skladu sa prezimenom mu je takva i politika!!!
Nisam zadovoljna lja...ali ovi barem nešto pokušavaju za razliku od onih iz SDA ...koji nisu NIŠTA URADILI ZA SAOBRAĆAJNU INFRASTRUKTURU KANTONA SARAJEVO!!!
steta nije 2i40 es
manje vise isto ..samo vi zavrsite prugu 💪💪💪💪💪👍..puno ste bolji od SDA kriminalne hobotnice
Ne punooo bolji,nego MNOOOOGOOO BOLJI. ŠTA JE SDA URADILA ZA 25 GODINA VLASTI??? OSIM PLJAČKE I KVAZI PATRIOTIZMA I ŠARENIH LAŽA!!!! 0!!!
u ove zahrđale škropocije oni nama trebaju plaćat što rizikujemo život i vozimo se u njima!!! U ovoj zemlji nema hljeba.
Još ministar kaže “dobro ste prošli, mogli smo vam jos vise poskupiti”?????
nije problem dok je ovako dobra usluga i kvalitetan prevoz.Uvjek tacni,precizan razmak između vozila,kapacitet raspoređen ravnomjerno,ugodni uslovi unutar vozila i što je najbitnije ljibazno osoblje....podržavam.
Ma ja spustili na 1.40 pred izbore, pa sad dizi na staru cijenu...sramota
Ni po kom osnovu nas ne poredite sa Europskim gradskim saobraćajem. Ni to kako smo najjeftiniji. U Sarajevu je ocajan gradski prevoz. Kupis kupon vise se vozis sa taxi jer svaka saobracajna nesreca prevoz obustavljen,a da ne govorim o propustenim linijama autobusa, kasnjenja, prljavo itd. Poskupljaj ti kartu ali za to pruzi adekvatnu uslugu.
Neznam kako vas nije stid. Cijena karte u Beogradu je 50 dinara za 90 min voznje, sto je 0,75 KM. Cijena karte u Zagrebu je 0,54 Euro, sto je 1 KM za 30 minuta voznje. Kod nas karta 1,80 KM za stanicu, dvije , pet, 🤣 Pa dokle ce te ministre pljackati vlastiti narod ?!??!?!?!?
Tamo je sigurno mnogo veća subvencija na te cijene. Ko će te voziti za 0,75 KM.
Vala sto sam glaso sa promijene, glaso sam. Ja konto ovi bolji od SDA a oni samo poskupljenje donose i pedere koji setaju ulicama.
Ma ne moze niko biti gori od SDA drug. Opusti se
Pocinjem razmisljati isto. Smjenili jedne lopove drugima !!!!
Očito je to bio uslov da počnu priznavati sve kupone. Ovako će malo namaći na kartama od turista.
još da je prevoz n a vrijeme i čist bilo bi ok.,