Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu vjerovati da ovako glupe odluke donose. ne znam fakat ko ce im u petak doci u skolu.
Cuj ko ce im doci, joj hljebe zakljucaka. U Sarajevu se vec odavno ide prvog dana septembra, sta ima veze sto je petak, dan kao i svaki drugi. Krenes u skolu, dobijes knjige, odrzis cas sa razrednikom i na vrata, tako je od pamtivijeka.
Baš lijepo, kao pravi muslimani prvi dan škole na najsvetiji muslimanski dan petak, hvala ministrice za odluku jer zamisli da je neka komunjara ministar kako bi joj smetao petak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsurd
hahaha apsurd sto na 1. septembar pocinje skola
Baš lijepo, kao pravi muslimani prvi dan škole na najsvetiji muslimanski dan petak, hvala ministrice za odluku jer zamisli da je neka komunjara ministar kako bi joj smetao petak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakvi ste vi smradovi fuj kako vas nije stid
cuj u petak... ja svakakve se budale nesto pitaju u gradu...
Nisu kretenčine mogli donijeti odluku da djeca u školu krenu u ponedjeljak 4 septembra, kao u svim normalnim sredinama, nevjerovatno. Uvijek je školska godina pocinjala prvi ponedjeljak u septembru.
Ne znam sta je falilo da pocinje 4. septembra u ponedjeljak, ovo je ko biva da mora 1. septembra a kada je prije par godina ponedjeljak padao 29. augusta isti dan je i skola pocela. Eto logike kontradiktorne, a onda se cudimo ko odgoji ove generacije sto nam gorivo poskupe odmah a kada treba da pojeftini tada kazu " zalihe kupljene po skupim cijenama"
nemojte djecu ni voditi, uvijek je bilo prvi ponedeljak u septembru...glupsoni placenicki i podogni nek svoje vode u petak
Cirkus sta im znaci dan jedan
Davno sam zavrsio skolu ali i dalje se najezim kad ovo procitam
Joj kakvim glupostima se naš narod bavi. Pazi tragedije, jadna djeca moraju u petak u školu.
Ovo za besplatne uđbenike želim im javno čestitati, iako ih ne podržavam u nekim odlukama ali poslije rata kad su u našu zemlju stigle desetine milijardi maraka naši političari fake vjernici nisu bili u stanje da daju poslijeratnoj djeci i mladima daju besplatne knjige a zašto pa zato jer su novce preusmjerili u privatne đepove i izgradnju tržnih centara,haram,haram im bila svaka marka bila koju su uzeli od donacija umjesto djeci što su trebali dati.
preglupa odluka, mogli su lijepo staviti u ponedjeljak
ja kad sam iso u skolu uvijek se kretalo prvog ponedjeljka u septembru
Jbt pa ovdje definitivno više ništa nije normalno
ajmo prekrojite slinave gubice neznalci, ne znate sta je skolski plan i program i da je od 1. septembra svaki dan isplaniran i radni za profesore
nece krepati ni profesori ni direktori ni citavo ministarstvo obrazovanja ako se ne ode jedan dan u skolu, ne balamudi
haj to svom gazdi reci nakon godisnjeg da vidim reakciju ako si vec tako mudat
Sretno skolarci. Da budete pametniji od roditelja