Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci nemaju kulturu vladavine. Ne možemo da uredimo Sarajevo, Tuzlu, Zenicu, Bihać...a ne da se borimo sa drugima. O vanjskoj politici i promašajima da ne pričam. Nije nama prvi problem Dodik.
@Kontas?! Šta ti laprdaš? Preuzmi stvari u svoje ruke. Nauči Bošnjake kulturi vladavine.
Sta sad ocekujete da dijaspora donese prevagu. Molite tu dijasporu da glasa da bi vama dobro bilo a ne pitate se sto je ta dijaspora otiska iz BiH. Nije otisla sto je sve lijepo i bajno vec sto ste je vi otjerali i sad je pozivate da glasa za vas. Lijepa je drzavna sisa.
Šta kaže konstitutivni Ramizaga Salkich na ovo? 20 godina Ramizaga i njegova bratija brane Bošnjoooke u RS a čine sve da ne učine ništa. Više uspjeha od sve SDOOO u RSu imao rahmetli FGR SDP Bracika. Samo glasajte za Ramizagu i SDOO a nikako za neku drugu opciju jer je izdajnička, KOSovska i sl.
Nikakve pomoci odvas bosnjaci u rs nemaju. Zato i neglasaju snalaze se kako znaju. Glasacemo za dodika i dobicemo asfalt ako glasamo za sda necemo dobit nista. Gospodin senad hoda po asfaltu
hm, tad valja dijasporailil pojegulje kako neki hoce jos da daju pogrdnija imena. Pa onda ste u krivu kad kazete da dijaspora samo jede cevape, popravlja zube i ide na frizure.
Dragi moj, ogromna je odgovornost na vama sto niste u stanju da dodjete do biraca u dijaspori. Da im pomognete da se organizuju, da se registruju i da glasaju. Zalosno je da niste bili u stanju da se potrudite oko toga. Zalosno je da niste u stanju da dodjete do sve i jednog Srebrenicana u svijetu i da ga animirate za glasanje. Zalosno je to sve i tuzno.
Napokon spomenuste bosnjake u rs-u
E sad jedan clanak o srbima u federaciji....
Ubi nas primitivizam,znaju oni zasto skolstvo urusavaju...
Sve nade u dijaspori? Pa sve nade je SDA otjerala iz BIH
Imam riješenje za BiH! Dijaspora da ne glasa nikako. Pederacija da glasa isključivo za Dodika, a Šumska za Bokira. Sve će se samo dovesti u red, garantujem.
U SERES REPUBLIKU!!!! VLADA VELIKA DIKTATURA!! A ZAŠTO???? ZATO ŠTO JE SVE STVORENO NA KRVLJU, SILOVANJIMA, IZGONIMA, UBISTVIMA!!!! TU NEMA NAPRETKA!!! NEMAJU PRAVO GLASA!!! LAKTASENKO I SRBE JE STAVIO POD SVOJU ČIZMU!!!
Mi svi u BiH se osjećamo kao da smo od samog boga prokleti i osiđeni da se patimo.do sudnjega dana e tako je stanje u BiH
Bakir misli na njih, on će ih spasiti.
Inace zaposlenost Srba je visoka..
"Bošnjaci u RS-u"...zvuči kao bošnjačka dijaspora negdje u nekoj drugoj državi.Vidite kako je bošnjaclma u Sandžaku.Ništa bllje neće biti ni njima u RS-u.Biti većinski narod u jednoj državi,a istovremeno i manjina..to ne postoji nigdje u svijetu.BOŠNJACI MOGU SAMO OPSTATI U JEDINSTVENOJ I NEDJELJIVOJ REPUBLICI BIH
Za sve to je kriva Sda, jer su duboko zabrazdili u sablast fildzanistana, nikad bosanski erdoan nije zijaretio na konaku povratnike.