Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fašizmu sloboda narodu
Bravo partizani. Bandu u zatvore i na Goli Otok.
Vidio sam danas mnogo tuzlaka na skupu.
Ne kontam ove Jablaničane nikako. Hoće da budu veći komunisti od Marxa i Engelsa, a u stvari se samo provaljuju. Mentalitet malograđanštine
Hoću i ja pečenja!!!!!!!
Slava palim borcima....vidi Zeljka stari antifasista koji podrzava SDA zivotom...e moj Zeljko najvise si me razocarao kada si stao u odbranu SDA....
Slava im !!! SF/SN
Gdje su ova udruženja pred OHR da daju svoj doprinos u borbi protiv fašizma današnjice? Oni se samo naslikavaju i kite zaslugama drugih, nekih starijih generacija.
Gledaj ovih smradova iz SDP-a, iz kanalizacije bolji ljudi izlaze
Svi na janjetinu.
Niko s vana nece rizikovat ulagati pare za proizvodne hale u drustva gdje pobjedjuju nacionalne partije. Ovo sto imamo zadnjih 30 godina je put ka totalnom raseljavanju i unistenju BiH. Dok ne dju opet partizani na vlast imat cemo sve vise izliva ovih ludjaka ko u Americi, Srbiji..