Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel joj Gospođinka pravo ime ili je umjetničko
A ja se smijao što je neki Rom dao djetetu ime Rambo.
Sta je radila da nije raspracavala cipkanu konfekciju ? :)
Mlada gospođinka bombe bacala...
Gospođa Gospođinka :P
"ukoliko joj se dokaže krivica, očekuje je kazna i do pet godina" a obijes trafiku i dobijes 5 godina! Znaci ako si kriminalc onda na veliko otvoris firmu sve izvaras i samo do 5 god! hm...
hahah nemoj srat' da se zove gospodjinka :D
jel joj nadimak Gospa ili Djinka? :D
ja mislio gospođa nikolić :D
cisto slavensko ime sa znacenjem. gospodja/gospoja/dama al u ovom slucaju i klriminalac. :) nego lijepo je vidjeti kako se bosanski narodi slazu ako nista u kriminalu. inace kriminalci, politicari i biznismeni nemaju tih medjunacionalnih problema. to je samo hrana za nepismene narodne mase.
Država umjesto da olakša rad preduzećima, ona stalno postavlja neke zamke. Čovjeka želja za rad i bolju budućnost natjera da uzme neke kredite, otvori neki pogon, zaposli radnike, a onda se na firmu natovare državne inspekcije koje saznaju da tu ima para, posle dođu loši koperanti koji ili ne isporuče robu na vrijeme ili kasne sa isplatom i traljavi radnici koji umjesto na poslu da misle o poslu oni misle o drugim stvarima nevezanim za posao, sve to pokriva aljkavi sud koji postoji samo zbog sebe, jer nikoga nemožeš da tužiš za izgubljenu dobit. Znači postoje svi uslovi zbog čega ne treba otvoriti firmu u BiH.