Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko miliona je u tvom gradu uložila tvoja vlada koju treba kamenovati da da za paštete!?
lazes narod i to svoj a sjedis i pijes u Lukavcu (Devetak ) sa prodanim dusama i opstine i pravite prljave poslove ti si nikakav srbin ti si izrod
Očogledno da nikad nisi ni bio u I. Sarajevu! Ima i komunalno i vodovod i srednje skole i fakulteti i sve normalne institucije i organizovanije je i uređenije neko pola gradova u BiH a vjerovatno i od zabiti iz koje ti dolazih! A svakim danom se gradi sve više i više i dobro je neko prokomentarisao da je trenutno I. Sarajevo najveće gradilište u Bih s obzirom na broj stanovnika i područje!
otkud ovaj islamofob u Sarajevu.
Kad se samo setim 95. i one livade a danas vidim jedan predivan grad sa perspektivom da u blizoj buducnosti postane pravi evropski grad,presrecan sam i divim se sarajevskim Srbima sto su za petnaest godina uspeli da od obicne ledine naprave najvece gradiliste u BIH.Cinjenica je da se kada se uzme u obzir propoporcija izgradnje i broja stanovnika,Isocno Sarajevo mnogo brze siri i razvija od samog Sarajeva.
HAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA HAHHHAHAHAHHAHAHAHAAHAH HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHHAHAHAHAAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KRMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE U 1000 PM. IDIIIII
DA MILIJARDE ULOŽI ONO OSTAJE I STOČNO !
koji demagog i lažov.ljudi iz IS ne mogu trolom voziti do grada, nemaju osnovnu infrastrukturu, većina ih % radi u sarajevu,a ne u IS, koje im je i bliže i prirodnije nego banja luka. odjebaus snsd.
volio bi da zivi u IS....da ga cujem samo kako mu je kvalitetan zivot mozda je otvorio racun il neku firmu da lagano bere i ovo malo para u opticaju cccccc lazoveeee
bas me interesuje u sta je ulozio tih imaginarnih 100miliona,koliko znam u isocnom sarajevu nemaju ni komunalno ni vodovod.....ko im smece odnosi?????? gdje u skolu idu osnovnu pa srednju...ajde pa imaju nadri fakultete na plama ali gdje ih to vodiiiiii gdje rade,za koga pa halooo,nista im nisi dao sem sto ih koristis i iskoristis,a obecas kule i gradove
Burazeru, da mu je mali od sestre, prezivao bi se drugačije. Takođe, Mile bi mu u tom slučaju bio ujak, a ne striček. Treće, nisu rod, mada se isto prezivaju (i to se dešava, znaš). I na kraju, napiši zadaću. sutra imaš prirodu i društvo. I u krevet, crtani je prošao odavno!
DIVI MU VUGLEEEE!!
Zato što je njegova izjava
Kakve veze ime naslov Milorad Dodik i njegova slika sa ovim tekstom?? E svašta u božijoj bašći pa ovaj je sajt oćito u službi SNSD-a i Mileta.
SINISA DODIK? JE LI SE TO MALI U MILINE SESTRE KANDIDOVAO PA MU STRICEK ULETIO 100 MILIONA? OVA MILINA LAKTASKA MAFIJA JE NAJBOLJE ORGANIZOVANA MAFIJA U BOSNI. SVAKA CAST MILE, JOS MALO PA CES MISKOVICA PITATI KOLIKO KOSTA. DERI C.E.T.N.I.K.E STO VISE MOZES, NEKA STOKA PASE TRAVU.