Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cijeloj Federaciji Bosne i Hercegovine je trebao biti dan žalosti a ne samo Gradačac
Ne samo u Federaciji nego i u cijeloj drzavi!
Obrati se nerki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zrtva je prijavila ubicu, jer je tukao. Jutros su ga pozvali u stanicu da ga ispitaju, te su u samom razgovoru mu saopstili ko ga je prijavio. Znano da je opasan, pustaju ga. Nakon 90 min je ubija. Poenta je da je nesposobna policija prvo previsa info dala kriminalcu, drugo sto je zrtva dobila NULA zastitu.
Ovaj sto proglasava dan zalosti i drugi koji je ministar MUP-a TK, su glavni krivci, jer se nisu pozabavili organ. kim. Min. MUPa je inace pacov koji se provlaci kroz razne stranke i pozicije. Do skora preds. vijeca opstine Gradacac i paralelno direktor vrtica u Gradaccu (gdje je inace napumpao radnicu) i clan druge stranke, se po brzinski prodaje kao SDA i uzima poziciju ministra MUP-a TK. Strucna sprema: HODZA.
A u njanjajevu vatromet!! Neka je na cast!!
Niko ne pomislja na ostavku? Mozda neki ministar, policijski komesar, predsjednik suda itd...?
Mi Bošnjaci treba da se selimo iz Bosne jer ovo je država kriminalaca u kojoj više niko nije bezbjedan
Pa proglasite makar u Tuzlanskom kantonu, ako necete zbog SFF.a
Da li je lik bio legalno naoružan???
U Sarajevu šenluče...narode bježite vani iz ove kaljuže nemorala i kriminala.
Pa vec ste pobjegli vani u dovoljno velikom broju da zbog vas moramo po Austriji, Njemackoj i ostalim drzavama hodati s gumenim cizmama jer ste napravili kaljuzu do koljenja. Radje se vi uhvatite Cevljanovica, Grmeca, Guče, Vrhovca i postedite nas od daljnjeg blata zaboga miloga.
u Gradacu zalost, u Sarajevu vatromet, bitno je da se SFF otvorio i da se pokaze kako to sve sija i sljastri, a ko ce djetetu da objasni sto mu majke vise nema, sto nam u sudu sjede potplacene sudije, pustaju manijeke, bitange da nam kroje sudbine... NARODE PROBIDI SE, ZA GOVNJIVU MOTKU PA UDRI, DEMOKRATSKI...
Ovo sto se desilo je samo manifestacija psihicki poremecenog drustva, i nazalost, desavat ce se samo jos cesce. Sretan sam sto vise nemam nista s balkanom....
Najsretniji bi bili da i ovaj slucaj kao i onaj u Jablanici od prije par dana pripišu dijaspori samo sto nemaju materijala za to.
Adela 👍👍👍
PROCESUIRATI SUTKINJU LEJLU NUMANOVIĆ ZA SAUČESNIŠTVO U UBISTVU. Jedina pravda za sve stradale danas, a najviše za jadnu ženu.
A u Sarajevu gala večer i vatromet. Dno dna.
SUDIJA LEJLA NUMANOVIC ODBILA ZAHTJEV POLICIJE ZA IZRICANJE ZABRANE PRIBLIZAVANJA ZRTVI.🇧🇦EDI
SUDIJA LEJLA NUMANOVIC ODBILA ZAHTJEV POLICIJE ZA IZRICANJE ZABRANE PRIBLIZAVANJA ZRTVI.🇧🇦EDI
I šta će ovaj dan žalosti postići? Ništa! Sjećam se kad je bivši momak od rodice proganjao djevojku svaki dan i noć, ona zvala policiju i policajac kaže roditeljima “da vam ja kažem, nju dobro trebate prutem”. Molim?! To jedan policajac da kaže za djevojku od 18 god? To je problem, primitivizam i kriminalci na vlasti.
Bacas mi na spanskog glumca Gistro Banco, ni on nije znao sta je EMPATIJA
Cekajte ba da SFF prodje