Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjo: Ma prehlada je to, mala temperaturica..za 15 dana ima teska klinicka slika i 20 zarazenih oko sebe. Bingo city centar ,SCC i Alta pune takvih manekena.
Dajte raji i Black Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday nek budu trzni puni i prepuni,nek se makar oci zasite i neka krpa kupi,a sto corona osnijela maha ma sta to njih briga. To smo mi!
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada neki barovi u Zagrebu su uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Nikad ovdje neće biti zdravstvenog sistema, kako državnog tako ni privatnog ovo je Bosna..
Sto je problem,Opca bolnica prima lakse slucajeve i neka nesto rade.Kod njih i tade korisnici gerijatrije😂😂😂
SMRT FAŠIZMU, UŽIVO https://www.youtube.com/watch?v=0CWsapFZ8fc
armanix. Nije tačno, ustanova, se tako zove ali tu su zbrinute ili mentalno oštećene osobe ili invalidi p kpjoma nema ko da brine a ne nužno starije osobe, nosio ssm neke stvari njima gore i ne pametuj
UŽIVO GLEDAJTE PAD FAŠISTIČKOG ZLA https://www.youtube.com/watch?v=0CWsapFZ8fc
Kornjače zaglavile u Parizu https://www.youtube.com/watch?v=0CWsapFZ8fc
Podrška Prarizu i narodu Francuske u borbi protiv najvećeg svjetskog zla. https://www.youtube.com/watch?v=0CWsapFZ8fc
starci su tamo zatvoreni u krugu Centra, virus je donio ili neko od zaposlenih ili neko od posjetilaca vikendom... samo da se ne prosiri na ostatak korisnika Centra
Dobra Melisa zivotom
Opasna propaganda se vodi kako u klix redakciji, tako i u klix komentar sekciji. Bot propaganda očigledno koja želi da se stvori pogrešna masovna slika kako je lockdown poželjan i sa kojim se slaže većina populacije.
@gejoftrons Ti koji čitaš ovo, ti sa zdravim razumom koji nisi bot, ne donosi sud na osnovu klix komentara, nego jednostavno zaustavi par ljudi na ulici i pitaj ih da li žele lockdown. Oni će ti reći DA APSOLUTNO NIJE POTREBAN LOCKDOWN! Ostani pri zdravom razumu i čitaj što manje klix komentare. Pozdrav.
Pa isto Vc am jecu bolnici i tu uzimajte terapiju po preporuci i svakako ste izolovani a tu nije rizična grupa jer tu ima mlađih osoba jer to nije starački dom
Kako ce tek da nam bude posle Black Friday!!! Neodgovornost do maximua,a najvise onih kojo su ono dozvolili!!!