Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda se kod vas u tamnom vilajetu ne može hapsiti ali pošalji jednog dugobradog kratkohlačaša u RS neka se prošeta pa ćeš viditi kako se hapse potencijalni teroristi.
rs ne moze se ustati i razvalilti nekog drugacijeg mi smo ipak demokratski narod vi ste srbi jos uvijek u srednjem vijeku pa to tako kod vas mozda ide .i nemoj misliti da ces docekati da zivis u srbiji osim ako ne preselis preko drine neces to docekati iz jednog jednostavnog razloga zato sto nas bosanaca ima duplo kao vas srba i nemoj da zivis u iluzijama nijedan bosanac nece dozvoliti nijedan pedalj bosne da neko uzme nece zbog 100 000 nevini ljudi koje ste pobili nenaoruzani civila.ako drugacije mislis evo kazem vam otcjepite se nemoj da samo pricate o tome uradite to mi bismo volili da to uradite
@Rs Ako neko nepravi probleme a nosi dugu bradu i sebe naziva Muslimanom na osnovu tih činjenica se nemože čovjek hapsiti.Mislim da si u zabludi,inače ni ja nepodržavam tzv vehabije. Nego vratimo se mi na temu Jedan Predsjednik je svakako dobrodošla institucija u Bosni i Hercegovini,nisu problem ni dva zamjenika uz eventualnu rotaciju a predsjednik bi,po mom mišljenju,trebao imati mala ovlaštenja.Veća ovlaštenja bi trebao imati Premijer BiH i Parlament.Mislim da će do toga i doći.
Ako ima reci gdje su. Ima dosta institucija koje zanima gdje se skrivaju teroristi a zanimaju ih i pomagači poput tebe.
@RS Jesi li 100% siguran da u RS nema vehabija? Znam mjesto gdje ih ima , ali za sada su mirni pošto ih je malo.
U RS nema vehabija, vidi se i po tom da ne znaš šta se u BiH dešava. Ako ima pokaži mi ga da ga prijavim.
Nisi ti odavno bio u BiH ako ne znaš da je most obnovljeni i ako nisi slušao \"vehabijske radio stanice\".
RS 18.09.2009. u 15:24 Drveće nije ofarbano a trotoari jesu i svi znamo iz kojih razloga. Kroznosni pjevači nisu hodže koje mi ne smetaju već uvozni napjevi koje čujem kad slučajno naletim na islamističku radio stanicu. Uostalom ako si iz BiH gledao si neki dan paradu islamizma pri otvatanju mosta u Konjicu ali to islamistima nije problem već je problem ime škole u RS. Pa neka vam je problem, gledaćete stvaranje Zapadne Srbije od RS u istoj mjeru u kojoj mi gledamo stvaranje Bošnjakistana od FBiH. Islamistička stanica,nikad čuo,prijedlog:ako ti smeta pređi na drugu. Za Konjic neznam o čemu govoriš ali znam da se dole obnavlja most sličan onom u Višegradu i jedan i drugi su radili turci nekad davno.Naziv škole me puno ne zanima.Entiteti me nezanimaju mene zanima Bosna i Hercegovina. Druga stvar ti si opčinjen nekakvim Islamistima,nikad čuo,možda misliš na tzv vehabije.Ja ih lično nevolim a ima ih po čitavoj BiH,samo da znaš.
BiH: \"zasto se svadjate kad ste svi vi moja djeca\".
@OK Nama se ne žuri. RS je defacto nezavisna. MUP RS neće dozvoliti da Islamisti djeluju po RS jer će završiti u zatvoru a što više vrijeme bude prolazilo to će RS i FBiH biti udaljenije jedna od druge. Takva država će se jednostavno urušiti samo od sebe je nema i neće biti kohezionog elementa. Samo smetamo jedni drugima. Kad stranci odu to je kraj priče i dogovaranja, mi svoj posao vi svoj pa dok ne postane besmislena unija RS i FBiH kao što je postalo besmisleno da Kosovo bude u Srbiji. A kome se ratuje neka proba, mi smo uvijek spremni da se branimo.
@gfbnf Ako vas 99% ne želi islamsku republiku ustanite i razvalite 1% islamističke bagre. Dok ne vidim akcije ne vjerujem da vas ima 99%.
sto se tice rs lagao bi kad bi rekao da je podrzavam ali sta je tu je sto smo vam pustili pustili i hajd recimo da je trebamo prihvatiti al samo kao dio BIH jer ona jest prvenstveno BIH pa onda entitet kao sastavna jedinica u BIH i vi to morate shvatiti imate dio bosne etnicki ociscene i sto ste i zeljeli .e sad vi mozete pisati sta god hocete i lajati sta hocete al ste i sami svjesni da je to BIH i da ce uvijek biti sam dodik kaze koda mi zub izvade kad odem u srbiju pa mi kazu sta ima u bosni.mi necemo dozvoliti da se bosna kida nikad i pod svaku cijenu a vi ako hocete da ostvarite svoj cilj morate krenuti u rat a vi sad sjedite i skontajte kolike su vam sanse u tom ratu al skontajte realno ne mislim na ove tipkarose junake sto bi prvi pobjegli kad prvi metak pukne
rs nas 99% muslimana ne zeli islamsku republiku ja sam musliman i vjernik ali ovdje ne zelim islamsku republiku svagdje ima ekstremista al su manjina a vi vise treba da brinete sto vam navire islam sa juga albanci su vam kosovo uzeli kakvo je stanje u crnoj gori sve je vise muslimana za 10 - 20 god bit ce vecina i ucrnoj gori vec su preuzeli neke dijelove crne gore pa imate sandjak tu vi brigu vodite a nas ovdje bosna zanima i dok je nas ona ce biti multieticna drzava i cjelovita kad kazem nas ne mislim samo muslimana.
smrdis smrdine ybm ti grob gdje ti najmiliji leze .a gdje ces i ti leci...
Drveće nije ofarbano a trotoari jesu i svi znamo iz kojih razloga. Kroznosni pjevači nisu hodže koje mi ne smetaju već uvozni napjevi koje čujem kad slučajno naletim na islamističku radio stanicu. Uostalom ako si iz BiH gledao si neki dan paradu islamizma pri otvatanju mosta u Konjicu ali to islamistima nije problem već je problem ime škole u RS. Pa neka vam je problem, gledaćete stvaranje Zapadne Srbije od RS u istoj mjeru u kojoj mi gledamo stvaranje Bošnjakistana od FBiH. E zato će islamisti uvijek u RS dobiti po nosu i po pičci i to samo ako probaju djelovati kod nas. Neka džamija, ima ih i u Beogradu, neka se narod moli bogu ali zna se do koje granice se može ići. Islamsku republiku pravite od SA do TZ u RS nećete nikad, to treba biti jasno Seriću i Serićima.